Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
nekem a keserűsó is csak előszőr használ, másodjára már nem...
sokaknak használ, ezért próbáltam ki, hát én nem vagyok a sokak közt :)
fentebb írtam, de bárkit érdekel, pont ma kaptam egy méregtelenítős dolgot (orvos állította össze) nem étrend, csak annyi hogy mit szabad és mit nem szabad enni.
Holnap bescannelem Kriaanyunak, szívesen elküldöm másnak is.
Csak priviben küldjön mailcímet :)
húst pl, nem eszem, terveim szerint egy darabig nem is fogok, csakis teljeskiörlésű dolgokat eszem (kenyér, tészta) sok zöldség, kevés zsiradék (olaj, vaj, margarin) 0 édesítő, 0 cukor, ha kell inkább méz, de lehet veszek barnacukrot, és csak simavíz max gyümitea, hirtelen ennyi :)
ja és marad a torna :)
Bizony tuti lesz :)
Végülis együtt szavaztuk meg!
de a lényeg, tényleg a csapat
:)
hajrá
jó jó
na de csak túl leszünk rajta és jöhet a baba
Miket vezettél be ?
Kíváncsian várom a reggeli régi-új címet :-)
Benned megbízom :) Tuti lesz!! Tudom!
hálisten az én párom is ügyes :D az egész konyhámat ő csinálta meg még a bútorokat is (nem asztalos)
én mindig azt mondom, hogy túl modern vagyok a kinti vagy a kár a fűben pisiléshez.
Mikor olaszországba mentünk, egy napig nem tudtam pisilni, hiába ittam, csak ocsmány budi volt az úton, vagy bokor, de hiába próbálkoztam nem jött egy csepp se :)
de jó, biztosan sikerülni fog :)
én most a méregtelenítésre áltam rá :)
na nem drasztikusan, csak egy két apróságot vezettem (vezetek) be :)
igen az a lényeg, igazad van valszeg nem vonjuk össze :)
akkor viszont megvan a végeredmény!
de csak reggel mondom meg :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?