Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
néha úgy érzem már függő vagyok.
Hoxa függő!
Csajok, tudom, hogy volt már kérdés ma
de Hapcibenő/Kisiskolás/Angi hova lett?
vagy már itt van ismét csak másnéven?
:D
örülök, hogy itt vagy :)
Koszi!
Jo mozizast holnap, aztan probalj kepet szerezni!:-)
Mindenkinek tovabbi szep napot, mentem melozni.
Nem tudom mi lehet az amit emelgetni kell,de ez tök jó beszédtéma lett és én igen jól szórakozok rajta.Itt kuncogok.
Már megint itt vagyok veletek.
:D :D :D
bocsi, azt hittem valami doboz, és gondoltam kipakolsz majd vissza....
Szetszedve emelni? Ezen most hangosan felnevettem:-) Egy 50 kg-os testrol van egyebkent szo es ketten vagyunk ra a kolleganommel. De lehet, hogy meg ellenkezni is fog:-)
Gyumolcsteat tudom, hogy szabad inni, de szoktunk reggelente fekete teat is, bar most mar en inkabb nem. Zsuka, a kajara vonatkozolag nem mondott valamit a vedono, pl. tenyleg tilos a mez?
:)
nem tudom hol van már :(
izgulok érte nagyon
jaj olyan rossz hogy személyesen nem ismerjük egymást, megcsörgetném
Már úgy várom,hogy lássam.
De Manó hol van már?
fáj a derekad, ilyesmi
kedves kolléga, nálunk ha megkérem a boyokat egyből ugranak, vagy akkor nem emelem
muszáj egybeemelni? nem lehet valahogy szétszedni?
nem lehet füstöshelyre menni?
ajaj, én hétvégén a barátainknál abban voltam...
cigiznek bent :(
Meg nem, de most fogok:-( A kedves (ffi) kollegam hagyomanyozta ram... Annyi mindenre oda kell figyelni a munkahelyen is ebben a 2 hetben, meg aztan otthon is: no hasizomgyakszi, no teaivas, no fustos helyre menes (ez mondjuk nekem nem nehez), hogyan lehet mindezt betartani?
Most mivel indokoljam, hogy nem akarok emelgetni?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?