Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Jol van akkor, megnyugodtam! Termeszetesen nem fog megjonni!:-)
Velem semmi kulonos, sok a mindenfele egyeb gond, babatemara jovo heten kell gyurnunk, ha lesz meg addigra kedvunk.
nálunk is esett hó hogy a fene vinné már el :)
remélem ide ér, és nem fagy be a popója és a szél se fúja el :)
Szerencsére itt már süt a nap, bár éjjel hó esett, de már alig várom a tavaszt, a héten már megérkezik, juhhééjjj!!! :)
És a te gólyád is már úton van, péntekre odeér ám! :)
pedig egy nagy épületet felfűteni 0-ról sokkal költségesebb... ennyi esze ne legyen az embereknek...
na mindegy, melegítsd magad meg ne fázz
most olvastam, hogy van egy lány aki a hétre van kiírva a picivel, és megfázott elég durván:( hálistennek a láza már lement, de minnél hamarabb próbálja kikúrálni magát
köszike Drága :)
Szia :)
sajnos még nem mondhatom el magamról hogy kismami vagyok, de ami késik az nem múlik, majd pénteken ok :)
barnázás elmúlt szerencsére, és pénteken fogok tesztelni majd (ha nem jön meg!)
Hogy vagy?
Szia! :DDD
Hogy vagy?
Én is bekapcsoltam a saját kis melegítő berendezésemet, mert itt se fűtöttek a hétvégén...
Annyira drukkolok neked, hogy babás legyél Manon, jajj, nagyon! :)
Sziasztok!
Mano, megvettem az ejjel a dupla dominodat!:-)
Manon, veled mi a helyzet? Amikor tegnap reggel meglattam a szmajlit, amit kuldtel, ugy megorultem, azt hittem, csak egyet jelenthet:-)))
De visszaolvasva sok a kerdojel, meg nem is teszteltel?
:D túl pihizted magad :)
jól köszi, a derekam leszakad (már így kelltem) megjönni érzésem van, de barna eltűnt szerencsére... most a legnagyobb bajom, hogy kikapcsolták a fűtést, úgyhogy jégverem van itt bent :(
rajtam a vastag kardigánom, és megy a melegítő. de a kezem lefagy.. :(
lehet kesztyűt húzok :D
ha kicsit hevesebben csináltátok lehet hogy attól van, beágyazódástól is lehet végülis, sose volt még ilyen?
még arra gondoltam volna, ha nem lennél már túl a pén, hogy tüszőrepedés volt közben, és azért...
Drukkolok, hogy bizony legyen baba :)
Szijja Manon!
Köszi, jól vagyok, de az éjjel nem sokat aludtam, lehet, hogy már túl kipihent vagyok... :D
Na majd meglátjuk, ma hogy bírom... :)
És te hogy vagy? Tünetek? :)
várom a két tesztelőt :)
bár lehet hogy Roonie csak a doki után fog majd jönni, de várok szorgalmasan :)
hogy vagy?
igen itt vagyok
mizu?
Szép jó reggelt :)
Berus ne keseredj el, lehet nem is jön meg, de ha netalán igen, akkor is köv hónap köv. esély!
fel a fejjel!
Zsuka, jó vásárlást :)
Hídvégi (Beus) sajnálom, hogy megjött, de próbálkozni kell tovább, hamarosan sikerülni fog :)
Sziasztok!
Berus még ne add fel.
Mindenkinek szorítok.
Ma megyünk a mamával bandázst nézni,indulok mindjárt a buszhoz.
Szép napot nektek!
Így van :)
Annyira fáztam, hogy gondoltam megmérem a lázam.. 37,2 a hőemelkedésem, remélem nem fáztam meg.. :(
most már bebújtam az ágyikóba, így jobb :) még zokni is van rajtam :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?