Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Vigyázz az autó takarítással..Nekem múltkor utána úgy megfájdult a derekam..
Ki is megyek most picit levegőzni.Ránk fér..
Legalább Balut is megvigasztalom,ma még enni sem akart és látszik hogy szomorú..Hiányzik neki a másik kutya.:(4 hónapig össze voltak nőve.
én számban mérek...
ja és a tünetek megvannak, a cicim már annyira fáj és feszül, hogy a póló is zavar rajta
Akkor oké!
Vigyázz magatokra!
De a friss levegő az nagyon jó!
Hátha utánna meg is jön az étvágyad valamire!
Óvatos leszek!Apával takarítunk majd!:-)
Vagy ő takarít,én meg nézem!?:-DD
Na na!
Csak óvatosan!
Én csak érzem - nem erős.
Mondjuk én egyébként sem szoktam erősen görcsölni.
Jól van,ne idegeskedj ezen!Gondolj a babádra!
Itt is szépen süt a nap!:-))
Du. ki is megyek(ha jól leszek)autót takarítani.
Szijja :)
Mzsuka, köszönöm, majd lehet mérek egyet délelőtt is!
De ez egyelőre talán biztató
Nem a tesztem pozitív, hanem a hozzáállásom!:)
De szombaton a tesztem is az lesz!!!!!!!!!!
Remélem!:):):)
Jó reggelt :)
Na a ma reggel.
Felébredtem 8kor, mértem egyet, 36,6, rámjött a frász - bár ki voltam takarózva meg minden, álmodtam.. -, eszembe jutott, hogy ha nem aludtunk 8 órát minimum, nem hiteles, aludtam 10ig, és 37,0 lett 2* is egymás után ;)
Mit gondoltok?
Igen szépen süt a napocska!
Jön a tavasz, meg a gólyácskák!
Sok-sok gólya hoz sok-sok babát!
Én pozitív vagyok!
(Tegnap én öntöttem a lelket Pofkába.)
Már alig várom, hogy felhívjam a dokimat, hogy sikerült.
Azt mondta ez a másik nő,hogy nem tudja eltenni a pénzt figyelik őket,stb..Szerintem meg megegyeztek,hogy elnézik neki és feleznek..Szemetek.:(Mintha enélkül nem lenne elég gondunk.:(
De legalább szépen süt a napocska.
Nekem meg mindig szokott fájni a cicim mensi előtt kb. 1 héttel, most meg nem.
A szédülés nekem is meg volt, de nem ájultam el, mert gyorsan lefeküdtem, de ha nem tudok, lehet én is összeesek.
Lehet, hogy nekem is ezek tegnap meg most ilyen görcsikék akarnak lenni? Mert valamit érzek -olyasmi - nem erős, de érzem.
Persze!Mindenkinél másképp van!
A lényeg,hogy pozitívnak kell lenni!!!
Mondtam a dokimnak.Magne B6-ot mondta,hogy szedjem.Azt mondta ez sajnos ilyen időszak,hogy majd jobb lesz.:-(
Hát gondolom a csaj észrevette aztán szépen lenyúlta a pénzt!Nem?
Szia!
Kellene beszélned a dokiddal,ad rá valamit.Nekem is azt mondták,ha mindennap többször hányok,menjek vissza,mert kiszáradás lehet a vége.
Sajnos ilyenek az emberek..De az a fura,hogy először azt mondta a nő,hogy egy tízest adtak vissza,meg párszáz Ft-ot, a végén meg azt,hogy rosszul emlékszem,nem 20assal fizettem..Meg lecseszett,hogy miért nem ott vettem észre.Mondtam neki hogy rosszul voltam nagyon és kismama vagyok,nem hülye.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?