Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Elfogadható persze. Az a lényeg, élénk piros ne legyen, mert akkor irány a kórház!
Lehet a tágulás jele is a barna, akár a nyákdugó darabjai is, nem feltétlenül egy nagy darabban távozik. Reméljük tágulsz és mire szülni kell, már csak kipottyantod Regi babát :DDD
nincsenek...
hacsak az nem hogy néha nagyon durván benyilalok alul..
az hogy még van egy pici barnám elfogadható ügye????
ill. hol van hol nincs....
Ma fél 11-ig pihiztünk, annyira jól esett! :)
Igaz, fent voltunk többször is, de nem volt olyan szörnyű az éjjel.
ja értem :D
akkor ok :)
kicsit megijedtem ám... én sem mernék...
Köszi csajok hogy leírtátok hogy mit illetve hogy mit nem adatok a dokinak. Pont ezen dillemázott a párom tegnap....
Jól fel is húzott vele, hiszen az egyik szempont amiért nem lett fogadva a pénz volt...
Sziasztok :)
Köcce Fötri :)
Sajnálom hogy ajakhasadékos
Otthon fogsz szülni? nahát nem is tudtam :)
Zsuka sajnos én nem tudom, de a bukás szerintem nem olyan túl sok cucc...
Azért nem semmi. Geri majdnem beájult már a kezemben, ezért betettem a kiságyába, ott egyből ordított, most meg elaludt a kezemben... :-S
Olyan izmos leszek... :D
Néha azért fárasztó ez a babázás... :)
Nekem se volt fogadott dokim, de az ügyeletes egy tündér volt! A kórházban is többször meglátogatott :)
Desszertet meg bort adtam neki a kedvességéért.
Zsuka Gergő is szokott darabosat is. Semmi gond nincs ettől, örülj, hogy nálatok ritka :)
Engem Gergő minden nap többször is megtisztel :D
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?