Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia Drága!
sajna nem, de ha valaki tud, esetleg nekem is szóljon...
Drága nem jött meg, majd jövőhét elején esedékes kb, az elcsúszott pém miatt.
Hogy vagy? jobban?
gáz van a melóhelyen?
drukk, hogy maradjon is jó magasan :)
a tünetek meg majd jönnek szépen :)
oks köszi :)
tényleg nem tudom mi van velem mostanában... valszeg elegem van a melóból, mert csak itt jön ki.. de itt meg hülyének néznek.. így nem maradhat...
minden ok :)
és bizony várakozok :)
és reménykedem
neked tünetek??
értem, köszönöm
szerinted én mennyit szedjek? a nyugató hatás miatt kéne egyenlőre
Nekem az előző terhességemkor ajánlotta a dokim, napi 2X1 szemet szedtem, akkor jöttem rá,hogy milyen jó bogyó, mert nem elég,hogy a hasi görcsökre jó, még idegileg is nyugtat, ráadásul ezt nem lehet túladagolni, mert a szervezet számára felesleges magnézium úgy is kiürül...de azért nyílván nem kell marék számra szedni.
Ha ismét babát várok majd biztos rendszeresen fogom szedni, addig pedig, amikor érzem,hogy feszült vagyok, vagy fájdogál a pocim 1-1 szemet bekapok.
Igen! Jó lenne ha minden doki ilyen rendes lenne, de legalábbis akik itt vagytok nektek kívánok legalább ilyen rendes dokit.
Sajna azonban sokan csak a pénzre hajtanak és csak törtetnek előre.
de tényleg nagyon aranyos :)
örülök, hogy ilyen jó dokid van :)
köszi :)
akkor te nem szeded mindig?
és ingerlékenységre is jó akkor?
és hogy kell szedni ha nekem "csak" ez a bajom???
Képzeljétek felhívtam a dokimat! Nagyon örült ő is - mondta ő is hogy azért még korai lenne a vizsgálat, így megbeszéltük, hogy jövőhét csütörtökön megyek hozzá, és kérte, hogy előtt csináljk még egy tesztet szerdán. Azt nem tudom, hogy miért, de tényleg nagyon aranyos volt és emlékezett mindenre, hogy mikor voltam kb. nála, és hogy akkor mondta, hogy most kell próbálkozni.
Még azt is megköszönte, hogy felhívtam. Ja felhívtam, de nem vette fel, így pár perc múlva ő hívott vissza. Hát nem aranyos?
Szia,
szerintem nagyon jó, az én táskámban is mindig lapul belőle. :-)
Magne B6 a válasz a kérdésemre
tehát ma megyek és veszek is, remélem segít majd
baba alatt is úgyis kell, így ártani fix hogy nem ártok :)
már rakom is be :D
nagyon szép!
pusz
csajok csak annyira ugrottam be, mert feltöltöttem a képet :-))
már futok is mert dolgozni kell:-))
Lányok!
van egy reklám... mikor az anya veszekszik a kislánnyal mert ideges... mi annak a bogyónak a neve???
csak mert azt hiszem kell valami nekem... pillanatok alatt felmegy a pumpa (persze hamar el is múlik) de nem csoda hogy hárpiának tartanak :'(
ez már szerintem is gáz...
Sziasztok Lányok!
Senki sincsen, mindenki dolgozik ezerrel ???
Kik az új babásak......nem tudok ennyit visszaolvasni....sajna annyi időm nincsen...holnapra kell készülnöm...csak bekukkantottam! Szóval? Kinek lehet gratulálni??
És mi újság ROONIE-val, és sword-el?? Teszteltek azóta, vagy dokilátogatás volt esetleg???
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?