Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
nekem is fáj:( de nekem a sok üléstől.
Én vagyok, töprengek a derékfájásomon. Hogy elaludhattam, vagy rossz testtartásba ülök, vagy mi van?
köszike:)))Én is neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
köszi barinőm:))))))))))))))cupp
Reméljük ebben a hónapban nem is fog mensi miatt fájni:) Meg még további 9 hónapig! Ezt kívánom neked!
Sziasztok!
Lányok! aki szeretné hogy beírjam a táblába, vagy változtatni kell neki, kérem írjon privit!
Kittus fel a fejjel!!!
hátha úgyanúgy vagy mint én! DRUKK DRUKK DRUKK!!!
De nekem miért fáj a derekam????? :(
na én nem érzem:( főleg ha nincs is:D nekem 35 napos a ciklusom de az mindig nagyon pontos. A derekam ilyenkor szokott fájni meg a melleim nagyon.Most még feltűnően nem fájnak.
Júúúúúj, Lányok! Köszönöm azt a sok cuki gólyát! Ahogy megfejtem, hogy én miként tudok nektek ilyeneket küldeni, már érkeznek is hozzátok:)
Áhhá! Értem már! Azért én ezt mellőzöm, mert a végén egy kis hőemelkedés miatt beteget jelentek a munkahelyemen, és azért ez minden hónapban furi lenne, nemde? Én egyébként szerintem érzem is a peteérést. 28 napos ciklusaim vannak, és mindig a közepén van egy nap, amikor fáj a derekam, meg a melleim, meg is duzzadnak. Kis hasfájás, folyás, szóval gondolom ez az. Meg nem is olyan rég kezdtük az útódprogramot:)
nincs:((((dolgozik:(Majd 11kor jön.
Még nagyobb és tele van ablakkal, komolyan katasztrófa ennyi ablakot megpucolni :(((, és akkor még ott az udvar.
Szegénykém :(, de akkor mára már pihi van, Apa otthon van?
Lili! Nem csodálom, gondolom a föld felett jártok a pároddal:) Nagyon szép pillanat lehetett! Az első találkozás:))))))
van egy oldal ahova beírom és ott táblázatot vezetnek róla. Le kell esnie utána meg meg fel kell ugrania.Na ez nekem nem történt meg.De lehet csak később fog.Bár már a 28napomon vagyok.De Manonkám a példa a késői peteérésre.
És akkor ezt mindig felírod, meg ilyenek? És ha nem melkedik, akkor nincs peteérés? Bocsi, hogy ilyen zagyvaságokat kérdezek, de érdekel, bár én ezzel nem nagyon szeretnék egyelőre próbálkozni:) Csak érdekes! Tudom, hogy sokan csinálják, de tök érdekes:))))
el:(de már végeztem:) Mekkora a ház??A miénk is nagy:(((nem győzöm takarítani:(120 négyzetméter:((((
hétvégén megyünk és megnézem:))))
Tuti van a Tescoban is. Ami a DM-ben a legolcsóbb az az X-epil. 25-ös, azt hiszem. 2 darabos, és 429 forint. Ez valószínű van a tescoban is. Kis doboza van, és rózsaszínes.
Szia!
Nagyon jó volt látni, olyan rózsaszín ködféleség rebeg a szemem előtt...
Megvagyok, még ma is nyomom a takarítást, utálom a nagy házat, na :(
Fáj a hasam tegnap este óta, az egész.
Meló, ma is elfáradtál szegénykém?
igen mielőtt kiszállnék az ágyból bekapom a hőmérőt.pont fél 7kor.
De ez nem ezer %, nem? Te hogy méred? Minden egyes nap? Vagy hogy?
szia drágaság:)))Hogy vagy???
én is:) csak sajna nálunk a legolcsóbb az 800 Ft. Dm meg messze van .(((((Tescoban nincs terhes teszt?
Helló Csajok!
Hogy s mint vagytok?
Lili, de jó, hogy láttad a picurod :), ha az lennék én is elmennék mindjárt dokihoz csak hogy lássam jó helyen van, mert a dokim alapból nem vizsgál csak uh-oz.
mármit mi? nem ment fel a hőm:( ez valszeg azt jelenti nem volt tüszőrepim:(
De jó lenne, ha sikerülne neked!!!! Szorítok!
További ajánlott fórumok: