Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
pénteken elméletileg :)
bár lehet hogy akkor kell vinni majd pisit a laborba is... a vas miatt... nehézkes lesz...
de jó, hogy nincs már barna :)
drukk neked holnapra, ki kell mostmár mutassa a babát!
kedden uh ügye?
ha netalán mégsem mutatja, ne keseredj el, a doki fix hogy már látni fogja rendesen.
azzal a jó érzékennyel fogsz tesztelni ügye?
hú az tuti hogy hosszú lesz neked :(
drukkolok neked :)
nem izgulok annyira még :)
mindig gondolok arra hogy mi van ha... de igazi izgulás még nincsen :)
köszi :)
én is remélem :D
Nekem 8 napja semmi barna.
Ma van 1 hete az utolsó tesztemnek szerintetek holnap tesztelhetek nem várok keddig ha neg akkor kedden is neg igaz?
Szia Linda ez tuti volt
csak úgy kaptátok?
kislány? kisfiú? neve?
kép?
nekem is, főleg így hogy kialudtam a tehénből a bocit is...
de már megszoktam
de jó hogy mentek. nagyon remélem hogy végre mi is eljutunk valahová... már mondtam a páromnak, hogy elegem van az itthonlétből
éppen most ment brinyiglizni...arra mindig van ideje...
bár így én meg itt lehetek veletek :)
Szia Roonie, Szia Linda :)
hogy vagytok?
hátha felmegy....
igen, alszom eleget :)
hogy telt a hétvége?
Szia :)
hogy vagy?
hőd??
:) köszönjük szépen :)
szerintem hamarosan nálatok is megérkezik majd a baba :) hogy hogy októberben lesz az esküvő?
ritka ha valaki már késő ősszel szeretné :)
Sziasztok lányok :)
Remélem mindenkinek szépen telik a hétvége :)
nekem nagyon jól :)
puszi
A tudatalattitok igen nagy erővel bír, nem kizárt hogy a 7 vagy még több napi késést ti magatok idézitek elő, azzal hogy görcsösen azon vagytok: "jajmcsak ne jöjjön meg, jaj csak terhes legyek"
tudom, mert nekem ez hónapokig így ment, már mindenki pocakos volt én meg mindig csak elkeseredtem mikor újból-újból megjött.még nőgyógyászati kaparásra is mennem kellett, mert volt hogy állandóan meg volt... Aztán azt mondtam: fene vigye, majd jön a baba, nem érdekel,nemgörcsölök....ez már 11 éve volt, a fiam ennyi idős.:-))
a másodiknál meg boszimágiát használtam! 1 hónap múlva lettem terhes.
ne görcsöljetek, tudom mondani könnyű....de higyjétek el!!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?