Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szisztok, látom egyre többen vagyunk és gyarapodik a babás tábor is :)
Sajnos nem vagyok itt túl aktív mióta + teszteltem, az állandó hányingernek, fáradtságnak köszönhetöen :( Étvágyam nincs, még egy gyümölcsöt sem kívánok meg :(
Ma léptem a 8. hétbe, jövö kedden újra jelenésem van a nögyógyásznál :)
Ti hogy vagytok?
ok:-)Csak valamelyik nap visszanéztem 8mm volt Rékával a Petezsák 5 hetesen.
A lényeg hogy minden ok jó helyen van:-))
Elméletileg ha az utolsó mensit vesszük alapul akkor igen, de mivel nekem ált. hosszabb ciklusaim voltak, már amikor volt - 5 hetesnek számolt a doki - és szerintem így is van valahogy.
HA 6-7 hetes lennék, már látni lehetne az embriót és a szívhangot, de így ilyenkor mág csak petezsák van, de a lényeg, hogy jó helyen ágyazódott be!!!!!! :)))
Sziasztok Csajok!
Most értem haza a dokitól!
13 mm-es petezsák és jó helyen van!
Annyira örülök!!!!!!!
54385. bettiletti 2010-04-01 17:55
Glória, cspaó 120, leírom. . . :)
doki hétfőn látott egy kis fekete foltot ami körül sok nyálkahártya volt ezért nem látszott tisztán, tapira terhes a méhem, az uh csak hasi volt, 12én kell menni megint, azt mondta, szerinte megnő az a kis folt. . . :)
(ott látta ahol szurkát érzek 2-3 hete)
Ismét :)
Bea én a helyedben nem várnék... :) de persze nem vagyok a helyedben :))
Lili azt hiszem, nincs. Én meg nem vagyok túl jól, hányinger, émelygés, szédelgés, pocifájás, bízom benne h nem vírustól...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?