Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
ez természetes, ha te úgy érzed neked úgy jobb akkor kell a doki
nekem szerencsém van mert az sztk-s dokinál se éreztem a futószallagot. igaz várnom kellett mikor bekerültem akkor is, de csak mert kismami uh volt, és hallottam tökre kedvesen elmagyarázott nekik mindent...
nagyon macerás ez a magándokis kérdés....az az igazság, hogy én eddig is magánrendelésre jártam, mert az sztk.n nagyon futószalag volt minden, és ezért inkább fizettem egy magán rendelésen, de persze lehet hogy nem mindenhol van ez így
én ha sikerülne végre teherbe esni, tuti fogadnék orvost, főleg azok után hogy már volt egy vetélésem, mindent megteszek hogy ne legyen gond, vagy legalább megfelelő műszerekkel vizsgáljanak, mert az sztkban olyan kezdetleges itt minden
de mindenkinél más, tuti hogy nem olcsó mulatság, és jobb lenne a picire költeni, de ennyit nekem megér
igen az is valami :)
tuti hogy fog változni, mert hát tejcsi lesz benne :)
csinálj esetleg egy tesztet
az hogy megjövő érzésed van nem rossz mind éreztük ezt :)
Egy napja :), tegnap kellett volna.
Tudod a gyógyszer miatt elvileg pontosnak kéne lennie.
igen abszolút előre :)
nem lesz semmi ilyesmim nagy valószínüség szerint
Te hogy látod ezt?
Ja igen egy megállapítás!
Manó ne figyelj ha neked még nem változott :)
Baccus!!! pénteken vettem melltartót kettőt pont jó volt... és ma felvettem és kicsi... :( hihetetlen.... próbálgattam a régieket és épp hogy jók... mi lesz így velem???
Zsuka te hogy állsz ciciügyileg?
köszi, jól
látom te már előre gondolkodsz, az anyagiakat értve...
lesz saját dokid?vagy szülésznőd?
igen ez már fix
max ha gond lenne, de mivel nem lesz, ezért igen sztk-ba :)
vaciláltam... de mivel tökre rendes volt most is a doki gondolom azért mert babásleszek nem fog megváltozni így megyek hozzá
azt a pénzt a babára fogom költeni inkább :)
Te maradsz az sztk-ban?
Nekünk semmi nem volt, mindent megvettünk, és a bár ügyeletes orvosnál szültem, de mivel nagyon meg voltam vele elégedve adtunk neki pénzt, és még így sem volt vészes :)
Egyvalamit sajnálok, hogy egy jó mellszívóra nem ruháztam be, na majd legközelebb :)
köszönöm, jól vagyok
a mensimnek se híre se hamva
teganp estére 37.2re szökött a hőm, de ma reggelre már 36.7lett,ilyen szélsőségeket....
és mintha feszült volna a cicim, olyan duzzatnak éreztem, nem fájt, csak mint ha....olyan furi volt na
Szia Verka :)
mensi? sehol ügye?
Szia :)
jól köszi
te?
meg persze, csak kivi leszek
mondjuk ők dokival együtt fogják ha jól értem :)
de akkor is érdekes eredmény lesz :D
remélem a párom nem hallgatja :D még a végén agyvérzést kap szegényke :)
bár nekünk ügye lejön a dokiköltség és egy csomó nagyobb és kisebb dolog is :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?