Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Na megyek én is mert meg kell csinálnom egy árajánlatot és el is kell vinnem.
Na sziasztok, majd később jövök.
Azért próbálj meg enni:)
Jó étvágyat!
Megyek én is ebédelni, legalábbis megpróbálok! De semmi étvágyam!Éhes sem vagyok!
Puszi mindenkinek!:-)
Mutatta persze!Egyből mondta, hogy mit lát!Képet nem is kértem Ő adta!
És mondta, hogy következőleg is képet fogok kapni, de utána ha hiszek a pendrivet,akkor arra fel teszi majd Nekem!
Mi a kétnaponta megoldást választottuk erre a hónapra. :) Szegénynek épp elég nyüzi van a munkahelyén a választások miatt, nem akarom teljesen kipurcantani... Így is elég fáradt :)
Muszáj lenne most összejönnie, mert eldöntöttük, hogy ha nem akkor májusban orvos látogatás kezdődik. Ettől viszont nagyon félek, úgyhogy most össze kell jönnie és kész! :)
Remélem,hogy minden ok!Probálok pozitiv lenni,de a napokban a negativ gondolatok uralkodnak rajtam:-((((((
Én is igy voltam a 6.héttől.Egész nap émelyegtem,hánytam.Remélem neked hamar elmulik!
Ha már 7 hetes, akkor Te többet fogsz látni, mint én!:-)
Sokat számít az 1 hét!:-)
Nekem is fájdogál az nem gáz!
A durva az h egész nap rosszul vagxok és 2 napja erősen...
3 hét múlva kell visszamennem,szívhangot nem is nézte, de szerintem még nem is volt!
Teljesen kivehető, hogy ott van a méhemben!:-))
Így már értem.
Lányok én most picit eltűnök,közben már hánytam is.Nem vagyok túl jól.Kimegyek a levegőre utána meg lefekszem.
Később jövök.Puszi!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?