Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekem is úgy kell majd mennem!:-)
9 hetes leszek mikor megyek vissza a dokihoz, és utána kell majd mennem a védőnőhöz!
sziasztok
mizu csajok?
Egyébként 7 mm-es volt.
Nem azt mondta azzal is ráérek még.
Végül is akkor is még csak 10 hetes leszek, a szomszéd csaj aki most szült is azt mondta, még a jó múltkorában, hogy elég akkor mennem.
Április 29.-én megyek vissza a dokihoz,jó is,mert úgy tervezzük, hogy anyák napján jelentjük be a családnak!:-)
Remélem fogom hallani a szívhangot!:-)
Biztos így lesz!Bízzál benne!És tényleg akkor se keseredj el, ha esetleg negatív lesz!
Amíg nincs mensi addig van remény!
Én a dokinál "pánikoltam" kicsit, amikor nem érezte tapintással,hogy terhes vagyok!
Kiderült, hogy azért, mert hátra hajló méhem van!
Én is így vagyok, de én rohanok is a mosdóba,de szerencsére még én sem hánytam!:-)
Addig jó!:-)
Nyugi - az főleg nem baj, annál nagyobb lesz, és akkor neked lehet hogy már hangot is fog kapcsolni a kép mellé. :)
Én is szeretném már hallani, de látod így te valószínű hamarabb fogod mint én, mert nekem innen 1 hó, neked meg csak 3 hét.
bocsi csak közben dolgozgatok:-))
én is mostanában minden reggel émelygek. ma pl kinyitottam reggel a hűtőt, és majdnem futottam a wc-re. de nem hánytam.
:-) Az nagyon jó!:-) Gratulálok!!
De a védőnőhöz be kell jelentkezned ugye?
Bocsi kicsit legfoglalt a főnök
Igen szombaton voltam - láttam a kicsi szívét, de hangot nem adott rá, mert azt elvileg ilyenkor még nem jó.
Minden oké, azt mondta egy hónapig látni se akar, csak szedjem szépen a Femibiont.
Értem!:-(
De Téged hamarabb visszarendelt a doki! Nekem meg,3 hét múlva kell visszamennem!
Én is azért csináltam az elsőt reggel. :-) Másodikkal már nem bírtam várni!:-)
Csak azért írtam le, hogy ha terhes vagy,akkor a délutáni vizeletből is kimutatja!Persze ez a HCg mennyiségétől is függ!
Ugye ez meg mindenkinél másképpen termelődik!
mindet lehet bármikor.....én úgy tudom de a reggeli a legbiztosabb!
Én reggel csinálom valamikor mert nincs kidobni való 800 ft-om :-(
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?