Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Anyu barátnőjénél csak 6hónaposan derült ki, hogy ikrek, viszont az már 25éve volt. Azóta kicsit fejlődött az egészségügy.
én még akkoris hittem benne, amikor anya mint egy gyereknek magyarázta h miért nem eshetek akkor teherbe :)
úgyhogy ne add fel! egy csomószor tévednek az orvosok is!
Én iker vagyok!:-)Így nálam van valami esély!:-)
Nekem a mikroszkóp is tele volt hatalmas páfrányokkal, azért gondolom, hogy a jónás módszer nem tévedett. Remélem nem!:)
Nálam a Jónás naptár majdnem mindig mensi idejére teszi... Akkor meg ugye kinek van gusztusa...
Nálam tuti nem ikrek.Se a párom családjában,se az én családomban nincsenek ikrek.
Vérvételen még nem voltam, így nem tudok viszonyítani!:-)
De a képet feltettem!:-)Ott csak egy bébike látszódik!:-)
igen én próbáltam a jónást is meg a mikit is.
és nekem is ugyanakkorra mutatta többször is a pé-t mindkettő, de babám még nincs :(((
egyébként amikorra mutatták, anya megnézte UH-gal és azt mondta kizárt h pé-m legyen
Szerintem olyankor a hcg is magasabb, de lehet, hogy tévedek.
Ugyanúgy,mint a terhességi tesztet.Ha kijön a második csík(de nem halványan,hanem jó erősen)akkor van a PÉ.
Eddig nem volt szabálytalan, mindig 30 napra jött meg pontosan. Most utólag jött meg 33 napra, hogy mitől azt nem tudom. Úgyhogy így fogalmam sincs mikor kell neki meg nem jönnie! Az uszkálás azt tetszett :)))
Ja értem!:-)Akkor nálam is látta volna, ha ikrek!
A három már tényleg egy kicsit sok lenne.:) Nálunk megvan rá az esély, mert a kedvesem családjában két ikerpár is van.
:-)De jó lenne!:-) De a méretekből gondolta volna nem? Ők ezt tudják talán!
Látta is, csak nem akart addig semmit mondani, amíg csak a petezsákot látta... Ő a városban a legjobb orvos. Én is hozzá járok! :)
Nem tudom, szerintem nem minden esetben. Akár el is bújhatnak egymás mögé:)
Az nem jó,ha szabálytalan a ciklusod.Nekem mindig napra pontosn jött meg.
De nem bízzátok a véletlenre apával...:-)
Két naponta együtt vagytok akkor csak úgy úszkálnak benned a spermák:-DDDDDD
Én nem szeretnék. Apukám és férjem ezen poénkodnak, de ők már hármas ikreket szeretnének, Egy apunak, egy férjemnek és egy nekem... Viccesek igaz? :)
Én is!:-)De szerintem azt már látta volna a doki! Nem??
Ikrek??? De jóóóó!!!!!!!! Nekem elég lenne egy is elsőre.. :)))))))))))
Ikreknek örülnék a leginkább:)
Próbaképp kiszámoltam jónás módszerrel a pé-m és és az is elsejére mutatta, ahogy a mikroszkóp is, pedig biztos, hogy az nem a 14.nap. Próbáltátok már?
Lehet, hogy tud mondani valamit, de arra is hallottunk már példát, hogy nem. Szerintem azt fogja mondani, hogy két hét múlva menj vissza.
Anyukám kolléganője pozitívat tesztelt, másnap elment a dokihoz (kórházban dolgoznak, nem volt nehéz...), megvizsgálta, mondta, hogy lát valamit, de két hét múlva menjen vissza akkor tud majd biztosat mondani, tegnap letelt a két hét vissza is ment - ikrei lesznek! :)
Szia! :-) Persze,hogy lehet!!
Ovus teszt azt hogyan kell használni?
Hellóka, lehet csatlakozni? Még elég új vagyok és sajnos csak pozitívon innen
nekem olyankor picit puffad is a pocim. DE az ovus teszt az milyen? Soha nem használtam még...
További ajánlott fórumok: