Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok!
Barbika! Nagyon szupi a pozitív teszted!! Gratula!!
Nekem ma megjött, a negatív teszt nem csalt, kicsit megnyugodtam, hogy nincs bajom :D Szóval terv szerint ebben a hónapban gőzerővel nekiállunk a babázásnak, hogy - ahogy terveztük - januári babócánk szülessen!
Szia várunk szeretettel én ma teszteltem pozit_)
Gyere beszélgetni a legjobb helyen vagy!!Puszi
üdv köztünk... :)
sok sikert ... :)
Sziasztok!
a mai naptól mi is elkezdjük a babaváró projektet!:-)Bár nem most van peteérésem,3 nappal mensi elött álok,mégis ugy döntöttünk,hogy mátol nem védekezünk..szoval egyre többet leszek köztetek,remélem nem fogok sokat hisztizni:-)
MIndenkinek sok sikert!
Sok +++++tesztet!
Hát én meg már totál kész vagyok..annyit eszem, mint egy malac. Az az igazság, hogy mindent megeszek, ami szimpi. Főleg minden mennyiségben.
Az alvásom kaotikus, este már a bariközin elalszom, egész éjjel fogolódom igazgatom a cickókat, mert fájnak. Aztán hajnali 5-kor kipattan a szemem, estére meg olyan, vagyok, mint egy zombi. Sose lesz ennek vége?
Ááááááááá........gratula :))
Mondtam én, hogy ez a tavasz baabesőt tartogat számunkra :-DDDD
Tesztelt és pozitív:):):)
Gratula mégegyszer!!
Mennem kell.Jó hétvégét mindenkinek!
Pussz!
no akkor majd én is kapok...
Mikor kell visszamenned?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?