Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Mondogtom.Mostanában már elkezdtem,hogy ha rosszra gondolok mindig mondogatom magamnak,hogy minden rendben lesz.Nem kell aggódni...stb.
Gondolom"kigyógyulni"soha nem fogok ebből,de már az is jó,ha enyhűlnek ezek a rosszérzések.
Jó,hogy megértesz!:-))
pedig ez tényleg nem jó. csak pozitvan szabad gondolkodni.
ha a rosszra gondolsz azt vonzod be. mindig el kell hessegetni minden rossz gondolatot és pozitívan helyette.
ez baromi nehéz tudom, de muszáj
Én teljesen értelek. Szerintem minden ember ilyen. Csak a görcsölés részén kell változtatni szépen lassan, egyik napról a másikra úgyse megy.
Mondogasd magadban minden nap, hogy minden a legnagyobb rendben van, gyönyörű életed van, és hálás vagy mindenért, ami megadatott neked eddig, és sokkal jobban fogod érezni magad egy idő után!
De miért ilyen lökött az ember?Úgy szeretnék lazán,felszabadultan élni,de állandóan görcsölök mindenen.Mindig megfogadom,hogy csak a jóra gondolok aztán egyszercsk elkezdődik aztán megőrülök.
Na,ha ezek után azt mondjátok,hogy dilis vagyok azon nem csodálkozom!:-DDDDD
Megyek főzni.Jók legyetek!
Puszi!
Nevetni fogsz,de tényleg küzdök sokszor a rossz gondolatokkal!Van,hogy hangosan mondom,hogy hagyjál már békén,hogy hüle vagy amiért ilyenre gondolsz!:-D
De azért még nem tartom magam bolondnak!:-DDDD
én is hallottam hogy valakinek addig mejött még meg nem mozdult a baba.
de ez nagyon ritka szerintem
megjöttem, húú de jól vagyok lakva:-))
már én is voltam vérvételen, de még csak az általános vérkép eredménye van meg.
Meg az ellenanyagszűrés,vércsoport,toxoplasma,wassermann,meg a fertőző májgyulladás..
Nálunk azt mondta a doki,ezek a 12.hét előtt kellenek.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?