Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Ja és mano, ne lepődj meg ha a barátlistádon nem az előző nevem van, mert megváltoztattam LullaB-re..szal attól még én vagyok.
Nem, szerencsére még nem fordult elő nálam ilyen :)
mano most néztem be a farmerámára..neked volt már ilyen..begazosodott az egész kertem:DDés öt csengőpengő eltüntetni egy földről a gazt
szia:)--igen, szerencsére rendben van..most már majd ha ő teljesen jó lesz engem kell rendberakni:) kialszom majd magam és lenyugszok teljesen és minden megint teljesen happy lesz:)
szia, igen borzasztó, de remélem már tényleg ez volt az utolsó, hogy fulladt
Szia:) köszönöm, kedves vagy, sose hittem volna, hogy ekkora felelőség egy gyerek, annyi aggódásal jár..de megéri mert mikor megölel és azt mondja anya szeretlek, attól szebb érzés nincs is a földön:)
Sziasztok! Sword most olvastam, hogy minden rendben mostmár..ez megnyugtató.Rossz volt olvasni is, nem átélni..
elhiszem hogy borzalmas lehet.
nekem egyszer az unokahugom kezdett úgy csinálni mintha valami megakadt volna a torkán.
hát nagyon ijesztő volt
sajnálom a gyereket Sword, és örülök h jobban van! anya sokat mesél erről, én is asztmás voltam gyerekkoromban, de durván. minden hónapnak majdnem a felét kórházban töltöttem, mert annyira befulladtam, h csak infúzióval tudták elállítani meg kordában tartani...
és anya ugyanezt végigcsinálta az öcsémmel is.
borzasztó lehet ez egy szülőnek!
Szia:) Köszönöm! Most néztem a babafotód:))) annyira örülök, már most tiszta anyja:)
Szia sword!
Sajnálom, hogy ilyen szörnyűségeken kell átmennetek... Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb kutya baja legyen a fiacskádnak!
jajj szegénykém:( hurutosan vagy szárazan köhög?
Sword! örülök, hogy jobban van már a fiad!
Vera most hogy beteg olyan érdekesen tud köhögni. Tegnap is megakart fulladni. Addig erőlködött hogy kijött egy kis kaja is:(
Végülis a gyógyszer mindig jó ha kéznél van.
igen, én is nagyon örülök
De őszintén..én senkinek nem kívánom, hogy fulladjon a gyereke, mert ettől borzalmasabb látvány, érzés nincs is egy anyának, mikor tehetetlen vagy és látod, hogy küzd a levegőért a gyereked:(( ááá totál kiborultam, olyan fáradt vagyok mint egy zombi..vasárnap óta kb két órát tudtam szunyókálni,,meg az idegtől szó szerint összefostam magam..már bocs, hogy így írom de tényleg így volt..
óh nem is tudtam, hogy beteg a fiad.
örülök hogy jobban van.:-)
Hogy most semmi ugrálás, csak pihi:) és ugye annyira fulladt és az erőlködés miatt jött véres nyák (jó sok) és véres hányás a tüdejéből, ne aggódjak meg ilyenek, megint visszakaptuk a rectodelt kúpot mert anno mikor kruppos volt azt adtuk neki mikor fulladt, már pedig azt mondták kinőtte hiszen négy éves kora óta nem volt ilyen..azelőtt sajna sokszor.
Szia!
Örülök, hogy minden rendben. Az orvos mit mondott?
Sziasztok, köszönöm azoknak akik szorítottak nekünk, a fiam sokkal jobban van, már tiszta a tüdeje, nincs vérköpés sem semmi, igaz még nagyon sápadt meg ugatva köhög de nagyon jól érzi magát , azt mondta a kórház egy gyerekparadicsom, annyi játék van ott, meg játszóház :) szóval köszi csajok
Nekem nem elég fél óra. 2 órát alszom ha délután lefekszem.
én szinte attól "szenvedek" a legjobban. minden du aludnom kell legalább egy fél órát.
Nem. Ma reggel is nehezen keltem és délután is igénylem az alvást. Mint a kisgyerekek:)))
na az jó.
és a fáradtság is elmúlt?
További ajánlott fórumok: