Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Egy baba van,de egy igazi kis vasgyúrónak tűnik.Tegnap mikor a gyűrket próbáltuk,akkor is elkezdett kalimpálni.:)
De cuki lehetett.:)És mekkora?
A down-kóros vérvétel nem kötelező.Amúgy itt 9000Ft,de azt mondták a 12hetes uh-n,hogy mivel a babónak a tarkóredője 0,9mm és 3mm-ig jó,na meg a nózija is szépen látszik,hogy felesleges megcsináltassam.
Jaj,én meg alig alszom:((
Egész éjjel forgolódom.Napközben meg tök kába vagyok,de aludni nem tudok.
puszi!
Én is megyek, lejárt a munkaidőm.
Este még lehet benézek.
Pusszantások!
Ez tök jó!:)))Hogy így érzed!Nem lehet,hogy ikrek?:-DD
Nagyon jó!:-)
A doki lemérte az eredményeket aztán felém fordította a monitort,hogy nézzem a picim.
Kalimpált a kezeivel.Aztán kerestük a lábát.Mintha értette volna,hogy mit akarunk,egyszercsak elkezdett rugdosni tök sokáig.:-))Tündéri volt.-Na ez volt a dokinál.
A védőnőnél kb.3/4 órát vltam.Lemértek,pisit adtam,kikérdeztek aztán ennyi.Kaptam ajándék könyvet meg újságot.
Neked a Down kor miatti vérvételért kellett fizetned?
Na-ná, meg amúgy is jól esik a kényeztetés!
Lassan búcsúzom, megyek, anyukámmal találkozom, jövő héten két ballagásra megyünk, ajándékot kell vanni, anyagi csőd :(
Puszi nektek!
Hát igen!Ez elég nehéz meló!Főleg nekünk, mert mi csak akkor tudunk összebújni, ha a kisfiam elaludt!Ő meg egy éjjeli bagoly 10 fél 11 mire elalszik, akkor jöhet a móka apával, de reggel 6-kor meg csörög az óra!
De ennyi bajunk legyen csak egész életünkben!
Köszi:)
Mit ne mondjak húzott még az ágy, de este is aludni kéne.
:D
azért csak nem lehet ez annyira rossz "meló" :D
És milyen volt?
Éppen most írtam,hogy pihizik a manókám,hát felébredt.:)Mit működik össze,most éppen a köldököm környékén van,belül remeg a hasam.:)
:)
Én párom is megkérdezte, hogy meg akarom ölni? Mikor reggel közöltem vele, hogy ebben a hónapban minden másnap összebújunk... Egész hónapban. :)
ez igaz, de ha nem tudod pontosan megmondani hogy mikor van péd, csak így érhetsz el eredményt
most pedig ne aggódj a minőség miatt, bújjál az a tuti :)
Vick!
nyugi! bújjál apával, ha most összeakar jönni a baba akkor össze is fog jönni.
minden hónapban szigorúan kétnaponta apa, és tuti sikerül :)
Az tök jó!:-))
Akkor majd mindig a középpontban lesz biztos.Kis szívtipró lesz!:-D
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?