Pozitív Klub + :) (beszélgetés)
Válasszatok. Nekem a somlói galuska tejszínhab, csokiszósz!:)))+
4. Somlói galuska:
Számodra az élet egy nagy kaland. Imádod a pezsgést, a társaságot és a rengeteg barátodat. Számodra a szürke hétköznapok fojtogatóak, a monotonitás beteggé tesz. Ha nincs kihívás, akkor keresel magadnak, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Szeretsz megfelelni az elvárásoknak, de még jobban szereted túlszárnyalni azt. Néha azonban nem ártana lassítani egy kicsit, mert a csendnek is megvan a maga szépsége.
Január – Gránátkő
Nagyon anyáskodó, atyáskodó vagy. Mindent igyekszel kiszámítani, kielemezni. Együttérző vagy, aki sok szeretetet képes adni. Mindig ott teremsz, ha valakinek segítségre van szüksége, te vagy a csapat lelke, gondoskodó “tyúkanyója".
:)))+
Ha Tokió a városod:
Elméd sohasem pihen. Mindig töprengsz valamin. Megoldásokat keresel, új problémákat vázolsz fel, de ha nem találsz ilyet, akkor a múlton elmélkedsz: „Mi lett volna, ha…” Mivel folyton jár az agyad, számodra egy könyv, vagy egy film sem jelent kikapcsolódást, mert utána a történet folytatásán, vagy a lehetséges variációkon agyalsz. Tanácsunk, hogy néha engedd meg, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok, hidd el, élvezni fogod!:))+
Április 16:Április – Gyémánt
A gyémánt a szeretetet, az erőt és a keménységet jelképezi. A gyémánt elpusztíthatatlan, ahogyan te is. Sosem adod fel a harcot, mindig fel tudsz állni a kudarcot követően. Éppen emiatt makacs vagy, a meggyőződéseid szerint élsz.:))+
Lehet e ember negatív nélkül,
Pozitív klubba bemenni csőstül,
Ott kedves embereket szeretni,
Mindennapnak értelmet adni:))+
Én Párizst választottam.
Előbb hallgatnunk kellett volna, aztán a továbbra kattintani. Elkapkodtuk.:)))+
Róma:))+
A mesékből kettőnek nem hallottam a zenéjét és nem láttam...mindent én sem láthatok:))+
Ez jó volt. Ha van még a tarsolyodban, jöhet.:)))+
A B. elnevezéssel illetett ujj (amelyiknél a felső és az alsó rész is azonos méretű) olyan, mint a tied? Akkor két lábbal a földön állsz, az álmodozás rendkívül idegen számodra. Józanul gondolkodsz, mindennek a praktikus oldalát nézed és nem szereted túlbonyolítani, túlidegeskedni a dolgokat. Odáig vagy a kalandos élményekért, de tudsz mértéket tartani, tudod, hol a határ. Nagyon fontos szerepet tölt be az életedben a család, sokkal többet számít neked egy békés otthoni légkör, mint az, hogy vezető beosztásban dolgozz a munkahelyeden. Jó a kommunikációs képességet és rendkívül szuperül funkcionálsz szülőként – vagy majd jól fogsz a jövőben.
Ha nem lenne ott az a ha!:)))+
Ha a körülmények adottak, akkor nyugodt, békés, spirituális természet vagy, aki nem szeret konfliktusokba keveredni. Egészében nézed a világ eseményeit. Liberális gondolkodásmódoddal másokra is nagy hatással vagy.