Pesszimisták, rosszkedvűek (beszélgetés)
Pedig azon voltunk! :) Én is végigröhötem és maradt a jó kedv is!
Holnap ismét kezd a műsor!:)
Már ennyit megért! Holnap is egy nagy röhögés és utána együtt kacarászunk a hülye világ hülye dolgain. Okés?
:-))))
na jó akkor visszajövök ide!
Spinelli! Hova csússzak már kérlek, azt mond meg nekem!
áh, feladom.
leírjam neked még egyszer miről van szó, vagy elég volt négyszer?
ha ennyire érzékenyen érintett egy dolog amit csak te láttál bele, magadat kellene boncolgatni, nem pedig mások vélt motivációját hajtogatni.
Ki gúnyolódik itt és kin?
Szerinted?
:-((((
lassan dereng a lényeg.
:)
:))))
Neeeeeem, hisz látod, csak azt, ami törvényesen jár neki :))
Biztos nincs! Segélyekből megélnek az emberek még ha egyéb származásúak is.
És nem engem kell itt bántani, hanem azokat akik képesek ennyire kigúnyolni a szerencsétlen népet.
Ha néztek tévét láthatjátok milyen környezetben élnek! Nincs munkalehetőség a környékben sem. Megszokták a c@rt! Ha valaki pozitív példát mutatott volna nekik, és esélyt az egyenlőségre adott volna, most nem lennének ilyen helyzetben!
De ha ők nem lennének, nem lennének gazdagok sem! Mindenkinek egyenlő esélye lenne, milyen c@r lenne az is!Nem?
Ti meg itt bunkó módon kigúnyoljátok őket!
Szép dolog! Más fórumban meg a segítőkészségről, meg a lelkiismeretről beszélgettek, aztán tessék!
Szép kis táraság!Gratulálok nektek!
És ne feledjétek, bármikor lehettek ti is szarban!
Akár megvakulhattok, elveszthetitek minden vagyonotak, sőt a kutyátok is elpusztulhat!
Akkor gúnyolódjatok!
azt hittem ezzel téged szoktak gyanúsítgatni.
a kérdésem ugyanaz.
További ajánlott fórumok:
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Egyre több a másikat lehúzó, pesszimista, rosszmájú ember... Mi a tapasztalatod?
- Hogyan lehet túlélni a hétköznapokat egy depressziós, pesszimista ember mellett?
- Örökös rosszkedv
- Nem pesszimista
- Mit csináltok mikor nagyon rosszkedvűek vagytok?