Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel (beszélgetés)
Judit6... Aki nem lesz ott a mérlegelésen, annak el sem árulod a módszered?
Pedig kíváncsivá tettél... ;o)
Amúgy igazad van, szerintem is jobb többen. :o)
Ezért veszek részt én is... Remélem, ez jó motiváció lesz. :o)
Attól még miért nem érné meg??? Ne haragudj, nem értem...
Ha gyorsabban akarsz fogyni, a végeredmény akkor is ugyanannyi kiló, ill. ugyanannyi százalék...
Max Te előbb leszel túl rajta...
A Te dolgod, a Te döntésed, hogy részt veszel-e, csak nem értelek... :o)
Sziasztok !
Gondoltam beszállok én is !!!
Kövér vagyok és sajnos sehogy sem megy a fogyás.
Talán ha többen összefogunk sikerülni fog.
Remélem. Majd szóljatok hova kell menni és mikor.
Köszönöm .
Szerintem bármilyen furcsán hangzik is, de lehet "ésszel" gyorsen fogyni.
Akikkel majd együtt mérjük a kezdő pehely(:P)súlyunkat, majd személyesen elmondom,h mennyit fogytam és mennyi idő alatt. A bőrömön pedig egyáltalán nincs nyoma... nemcsak diétát kell betartani, hanem a mozgás, a mozgás, a mozgás (bár nem könnyű rávenni magunkat).
Szóval én maradok, többen tuti jó lesz, eddig magányosan "szenvedtem" végig.. :))
sziasztok!
úgy néz ki mégse tudok csatlakozni, mert nem nagyon akarom 4 hónapig húzni a fogyást, ezért nekem nem érné meg de nektek sok sok sikert és kitartást!:)
Sziasztok! Bekukkantottam picit, látom, hogy egyre gyűlnek a versenyzők, helyes ;)
Igaz, én is babát tervezek, de én csak február-március környékén szeretném indítani a babaprojektet, úgyhogy még simán addig le kell tudnom fogyni :)
Hááát rajtam is van bővel súlyfelesleg. 50-re tuti nem fogok most hirtelenjében lefogyni, azt hiszem, de ha 60-63-ra sikerülne az azért nagyon jó lenne. Valójában az lenne a célom tavaszig. Azaz olyan kb. 23-26 kg környékén kellene mozogni a fogyásomnak, úgyhogy bele kell húzni rendesen.
Mondjuk nálam szerencsére mindig szépen menni szokott a fogyás, ha van elég motivációm. Csak mindig az a gáz, hogy ráhagyom idővel, ami azt jelenti, hogy egy-két hónapig max. megy a fogyi, aztán abbahagyom, és visszajön minden.
De most életmódváltással, vagyis wait watchers diétával próbálkozom több-kevesebb sikerrel, meg mozgásra is próbálom magam rávenni, bár sajnos most megint az lett belőle, hogy pár nap alatt lement 2-3 kg, majd vissza is jött újra... Úgyhogy nagyon-nagyon kell a motiváció, és remélem, hogy ez a verseny megadja végre a kezdő lökést!!!
Úgyhogy HAJRÁ CSAJOK!!!!!!
Lányok!
Nem olvastam végig a topikot,de kíváncsi vagyok rá,hogy hol lesz a mérlegelés helye.Be lehet még nevezni?
Végülis én is fogyhatnék 30 kilot, akkor lennék 50 valahány kiló sztem:) a 168 cmmel biztos bomba lenne:) de nekem most 70 körül is elég lenne, egyszer tavaly sikerült sokat fogynom, nagyon ráálltam a témára barátom kinnt volt Angliába 2évet szóval így sokkal könnyebb volt, sportoltam is keményen akkor lement ez a 10kilo sőt többis és az már nekem egynek elment, kezdtem elfogadni magam. Sajnos félév alatt visszajött, elegendtem magam nagyon.
Első cél olyanra visszamenni.
rajtam is kb.15-18kg
a cél, hogy karácsonyig minden lemenjen
meglátjuk:)
hát rajtam 15 biztos, ha nem 20...:(
Rajtad?
ja és egyetértek a játékszabályokkal, el is fogadom őket, főleg a %-os rész tetszik:)
a hely nekem szinte mindegy