Pedofil? (beszélgetés)
Mikor lesz? Az még csak elmélet nem? :)
Mitől lenne már pedofil??? Lehet,hogy parázik a randitól,és gondolja hogy gyerekestül esetleg oldottabb vacsora lenne.
És ha Te kérnél a gyerekeiről képet,akkor ő mit gondolna rólad??
Hogy Te vagy a gonosz boszorka a "jancsiésjuliskából"??
Egyszer az a baj,hogy a pasi csak "azt" akarja,máskor meg az,ha nem csak te érdekled,hanem az egész mindenség amiben élsz,ami körülvesz.
Egyáltalán,hogy jutott ez a pedofil az eszedbe??
Lehet ,hogy végre örül,hogy lesz kivel micimackót néznie:))
Sajnos nem. Még nem likvid demokrácia van.
Persze, mondjon mindenki amit akar. Csak a hatalomtól kell őket jó messze tartani... Ugyanúgy, mint pár más idiótát.
Hadd támadják!
Ha nincs igazuk úgysem győznek, és a tenulságok levonhatók. A világ ettől is fejlődik, megy előre, a társadalmi vitáktól.
Azt én sem értem..:( bevált,hasznos dolognak tartom..
szerintem sem normalis dolog ez!!!En resen lennek,tuti,h van valami ezzel a Pasival!!
Unom az emberjogi aktivistákat. Most épp a kórházak mellé kitett babamentő inkuátorokat támadják... ha a hülyeség fájna üvöltenének.
Osztozom a véleményedben:-D
Ez meg sajnos az Unio..itt még agyonverni sem lehet őket..
Lehet hogy az érdeklődése nem őszinte, csak így akar bevágódni nálad, de rosszul mérlegeli a mértéket.
Nem erzem magam paranoiasnak hanem inkabb elövigyazatosnak neveznem magam.
Az USA-ban a pedofilok listája nyilvános, pedig ott komolyan veszik a személyiségi jogokat. Én ezt jó megoldásnak tartanám.
Valószínűleg semmi. Magam részéről ha ilyen helyzetben lennék, azért nem mutatnám be rögtön a pasit (főleg annak a gyerekemnek, akinek már volt "második apukája"), mert nem akarnám érzelmi ronccsá tenni. Ha ennyire másként gondolkodunk a gyerekekről, akkor meg komoly dolog úgysem lehet ebből.
..és ha még össze is jönnétek,és később találkozna a gyerkőcökkel..akkor a paranoiáddal mérgeznéd meg a kapcsolatot..állandóan azt vizslatnád,ő hogy néz a gyerekekre..nem mernéd egy pillanatra sem egyedül hagyni őket,mert ha a kimész a mosdóba,már egy gonosz gondolat peregne le a szemed előtt..
szóval,hagyatkozz a megérzésedre..ha így látod,akkor ne kezdj vele..lehet nem következne be semmi rossz,de mindig ez motoszkálna benned..
Minél többször olvasom ezt a bejegyzést ,annál inkább el vagyok képedve. Tessék mondani a Kiss Pista a Retek utcából pedofil? - Tessék várni megnézem.... ja igen-igen az, meneküljön! Vagy hogy? Ráadásul ilyenre alapozva, hogy meg szeretné ismerni a gyerekeket. Érted, még egy fényképet se kaphatott a szerencsétlen, mert hátha pedofil, vacsorázni meg aztán végképp nem lehet velük, mert mittudomén mi történik? Tényleg, mi történhet egy vacsora alatt?
Én is inkább erre gondolnék, de aki rögtön így bele akarna folyni a gyerekeim életébe azt rögtön penderíteném.
Nem is értem, hogy képzelted ezt :/ Személyiségi jogokról nem hallotál még?
áá..most már hagyd az egészet..ezt így megette a fene..kételkedsz,pánikolsz,semennyire nem bízol benne..milyen kapcsolat lenne ebből?
Amúgy én is nagyon aggódó vagyok,és ha bennem ilyen érzések lennének,bele sem kezdenék..szerintem ne is húzzátok egymás idejét.
Vagy pedig így akar bevágódni a topicindítónál, én ezt tartom a legvalószínűbbnek. Hát, nem jött be neki...
O.o Te felhívtad a rendőrséget, mert kért a gyerekekről egy képet?
Jaj.... és még egyszer jaj. Itt nem a pasi a pedofil, hanem te vagy paranoiás.
Hát, nem tudom. Ugyanannyi esélye van annak, hogy a topiknyitó csak pánikol. Szerintem sokkal életszerűbb, hogy a pasi be akar nálad vágódni, és azt akarja bizonyítani, hogy őbelőle előbb-utóbb családtag is lehet, úgyhogy nyugodtan bemutathatod neki a gyerekeidet. Nekem abból amit leírtál, mindössze az jön le, hogy szeretne titeket (nem csak téged, a családodat is!) megismerni.
Egy fényképben még nincsen semmi, egyébként meg _szerintem_ a pedofilok nem a rendesen felöltözött gyerekekre buknak. Bár persze tévedhetek, de normálisan felöltözött, hétköznapi helyzetben lefotózott képet kár kérni valakitől, mikor tonnaszámra találhat ilyet a neten, és még "gyanúba" se keveri magát a reménybeli barátnőnél. Ha kimondottan necces képet kérne (mondjuk fürdőruhásat vagy meztelent) na akkor van baj, de egy sima fénykép mitől gyanús?
Kevés ez így. Lehet, hogy az, lehet, hogy csak családcentrikus. Lehet, hogy ilyen korú unokái/gyerekei vannak/lehetnének.
Ezt kepzeljetek el, a pasi ugye tetszik , de hat biztos ami biztos en felhivtam a rendörseget es megkertem öket nezzenek mar utana , hogy benne van -e a pasi neve a nyilvantartasba. Azt mondtak, hogy meg ha benne is lenne sem adhaTNAK ROLA INFORMACIOT !!! Akkor kerem hogy a fenebe vedje meg egy anya magatha ketsegei vannak ? Kerdezem en. Lehet hogy tenyleg csak be akart vagodni nalam azert kert fotot a gyerköcökröl, de az is lehet hogy egy pedofil diszno !
Ezt akartam kérdezni én is.
Az már jelent vmit hogy ez a kéárdés egyáltalán felmerült....Az ember azért mindig érzi ha valami nem stimm(csak sokszor későn jön rá hogy mi is volt az a rossz érzés vmivel kapcsolatban).Én nem tudom hogy ezután az "érzés" után nyugodt szivvel tudnék e ismerkedni ezzel a férfival...De minden esetre,jobb vigyázni...
Csak azért, mert kíváncsi a gyermekeidre, nem valószínu", hogy a kicsikre "bukik"...
De jobb félni, mint megijedni.
Nagyon vonzódsz hozzá egyébként? Tudsz róla már gondolom többet.Elvált?Vannak gyerekei?