"Öregszik" a párom (beszélgetés)
Senkinek nem címeztem.
Neked meg még annyira sem.
nem
ebben volt némi irónia, ami ezek szerint nem ment át
Olyan hozzászólásokat olvastam itt, hogy nagyon megdöbbentett.
Egy pasi is csak emberből van és nem egy robot, amin megnyomnak egy gombot és áll a zászló. Lányok! Hol éltek?! Igenis idegileg ugyanúgy kiborulhat, mint egy nő. Ugyanolyan stresszes lehet, mint egy nő és ugyanúgy fáradt lehet, mint egy nő. Ugyanúgy lehet benne lelki teher, mint egy nőben. Miből gondoljátok, hogy nem?!
Mondom ezt nőként, dolgozó nőként,2 nagy gyerek anyjaként, aki 33 éve házas és sok mindenen keresztül ment a férjével.
Egyébként pedig lehet utána olvasni, hogy a felsorolt dolgok hogyan hatnak a libidóra. Rájöttök, hogy pontosan ez az a korosztály a pasiknál, ahol kezdődnek a potenciazavarok és ráadásul, ha teljesítménykényszerben élnek ettől egyre frusztráltabbak is lesznek és a félelem a kudarctól akár teljes leállást is eredményezhet. Anélkül, hogy bárkije is lenne.
Szóval állj mellé, támogasd, biztasd és érzelmileg legyél ott, ne csak a testeddel. Tapasztalat.
Ha azt gondolod öregszik? Bumm! Egyszer mindenki! Miért lenne ez baj? A hozzáállással van baj.
Mi több mint tíz éve vagyunk együtt és van 2,5 éves kislányom. Én ennyi idő után azt tudom mondnai, hogy sajnos igen is a munka, az agyi stressz, leterheltség igen is sokat befolyásol. Hogy este már tényleg lemegy a szemed és nem is gondolsz másra. Mikor szabin van valamelyikük máris több az alkalom, hisz egymást fel is kell tudni izgatni, s igen az lehet, hogy egy pasinak mindig van kedve hozzá - úgy értem nincs az a pasi aki elutasítani valamikor is pl egy orális sexet, legalább is az enyémet ismerve, de pl a másikat felizgatni ahhoz már lehet nincs energiája, így inkább alvás.
Ez az időszakok hullámzóak, normális. Sajna már nem vagyunk csak iskolába járó fiatalok, mikor délután egyéb dolgunk sincs mint.... :D
Nem valószínű,hogy jól érted.
Jól majd csak akkor fogod érteni, ha lesz egy 60 éves férjed több mint 33 év házasság után.
Addig nyugodtan mondjál bármit, de anno, majd gondolkodj el erről a témáról újra.
A fiatalabb kor nem érdem, hanem csak egy állapot, ami elmúlik.
már várom...
mikor majd egy kifordult világban a szegény pasik nézik zsepivel a kis kezükben a nyálas filmeket és sírnak, hogy a szemétláda szexéhes nők csak egy érzéketlen húscafatnak tartják őket...
Még csak elemet se vesznek maguknak
hüpp-hüpp
:)
egy férfi zászlójának állni kell és punk-tum!
(kérlek ne is vitatkozz:))
ezt nem értem, egy férfi miért nem lehet fáradt a szexhez...
az én párom, ha úgy jön haza a melóból, hogy végignézett pl egy halálesetet, akkor nem csodálom, hogy nem áll a zászló...
ez nemfüggetlen!
Ne már:)
Szóval egy nőnél bocsánatos, sőt mi több mindenkinek meg kell értenie, ha "fáj a feje", ellenben egy férfinél ez szóba se jöhet.
Ha 40-es korosztály, akkor gáz.
Ha meg napi szinten van, akkor mi a probléma?
Ha meg a szenvedély tüze hiányzik a kapcsolatokból, akkor indítsd be a kohót...
Lehet, hogy unja már a megszokott sémákat.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba
- Amikor a test öregszik...