Ördög Nóra rövid haja, hogy tetszik? (beszélgetés)
Nekem tetszik - szerintem jól áll neki!
(úgy nézem, kb. fele-fele arányban vannak, akiknek nem tetszik vagy tetszik)
az, hogy most "le volt nyalva" az egy dolog, köv. alkalommal lehet, hogy fel lesz tupírozva, vagy be lesz zselézve, és égnek állítva... ki tudja? egy rövid frizurát is lehet hordani változatosan...
Így van!
Elnézést kérek a másik nem képviselőitől, de véleményem szerint a sok negatív hozzászólást gyakran a kisebbségi érés motiválja...
Ördög Nóri rövid hajjal?
A műsorvezető sokáig meg akart válni hosszú tincseitől, Hajas László szerint pedig minden jól áll neki.
Ördög Nóra megunta hosszú tincseit. Na nem most, hanem még kislánykorában. A kis Nóri többször kérte a szüleit, hogy hadd lehessen rövid a haja, ám apukájának és anyukájának nem volt szíve levágni a loknikat.
- Persze nem hisztiztem érte vagy nem mondtam el ezt napi szinten, mert nyilván akkor megengedték volna előbb-utóbb, hogy lehessen rövid hajam, viszont az tény, hogy én magamban mindig elképzeltem, hogy milyen jó lenne, ha nekem csak kleopátra hajam lenne vagy még annál is rövidebb.
Katasztrofális:(
Nekem az egész nő, úgy ahogy van nem tetszik!!
Túl sovány, az arca sem szép, persze, ettől még másnak lehet szimpatikus:)
Borzasztó a haja, a ruhája...legalább 10 évet öregedett ezzel az új külsővel, nagyon nem jó. :SS
Nekem is gyanús,hogy babát vár, de ettől még nem kellene megcsúnyulnia..
Sztem gusztustalan.. :S
Hosszu hajjal szép volt.. most meg.. :S
szerintem most ugy nezett ki, mint Molnar Aniko, barna hajjal, lefogyva...
kar volt erte... de hat ma mar nem olyan nehez hosszu hajat varazsolni.
Egyebkent nem lehet, hogy kisbabat var? Elegge ugy nezett ki...
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Ahogy tetszik - az előző számhoz adj hozzá 1-et vagy vegyél el belőle 1-et (az 1. szám: 4567)
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik?
- Olvass egybe két egymást követő fórumcímszót, ha tetszik írd le!
- Férfiak rövidnadrágban - tetszik?