Orális szex a végéig (beszélgetés)
kitartás? :)
15 éve csinálom :) van kitartás.
csak szeretném megtudni egyszer legalább az életben, hogy milyen a szex, ha nem kényszerből van. más kívánságom nincs.
Úgy ám:-)
Nekem ez bizalom és szeretés nélkül tuti nem menne..
Én ebben az esetben a "szeretett"-séget is "megkérdőjelezem"...ez tényleg így megalázó....
A pasim szerint: "ez így igaz" :-)
én csak egy vagyok. más biztosan élvezi.
én meg leszek a kivétel.
nekem gondom van belőle...
az én uram napi szinten követeli. ha nem kapja meg pár napig, akkor kiborul, hisztizik és elmond mindenfélének.
azt hiszem, hogy én ezek után kifejezetten nem szeretem...
Főleg férfiakhoz szól a kérdés:
Ha meg kellene határozni, a pasik hány százaléka szereti, ha a barátnőjét orálisan kényezteti?
Melinda vagyok (18), történetem a következő:
Én először nem tartottam kívánatos dolognak, gondoltam maradjon inkább misztikum számomra, de nem próbálom ki. Igaz nem is volt barátom akivel tehettem volna. Igen ám, de nyáron megismertem egy fiút, kialakult a szerelem és az első intim együttlétünk egy közös zuhanyzással kezdődött, ahol szóba került az orális érintkezés is. Én nem tudom ki hogy van vele, de egy percet sem gondolkodtam, hogy kipróbáljam vagy nem. Teljesen egyértelmű volt, itt a nagy lehetőség, valahogy kívánatosnak éreztem. Gondoltam, ha nem jön be, max. legközelebb kihagyom. Óvatosan hozzáláttam, igyekeztem ügyes lenni. :) Bár előre nem volt megbeszélve semmi, kitört belőle a gejzír, mindenhova jutott belőle. :) Érdekes és izgalmas dolog ez.
Az én nejem nemhogy nem nyeli le, de azt sem hagyja hogy a szájába élvezzek.
Viszont az arcára elég gyakran spriccelek, és ez irtó dögös :-)
Ha választani kéne a szájba és az arcra élvezés közt, én lehet az arcot választanám!
Nézzük meg, hogyan csinálják mások! Irány a tv!
:D
Ez igazi önzetlenség lenne a lány részéről! :o))
A szemüveg azért kellene neki, hátha reálisan látná a méreteket ..... de már nincs jelentősége .... :o))
Kivesézte a témát. A szmüveg mire kell?
Szemüvegen szétkenve az anyag: egy kategória a szóbanforgó témában.
De új ötletem támadt: Lehet, hogy a hölgypartner arra gondolt, hogy a pasi saját (mármint a pasi) örömére gyakorolja az orális kényeztetést. Nem akarta ebben akadályozni. Végül is, adni is öröm, nem csak kapni! :)
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?