Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Oldalast külön süssem, vagy együtt a krumplival? fórum

Oldalast külön süssem, vagy együtt a krumplival? (beszélgetős fórum)


1 2
27. levarosbukta (válaszként erre: 21. - Puncsos)
2023. máj. 13. 20:26
Macerás! Mindent bele a tepsibe azt had szóljon :) :)
2023. máj. 13. 19:43
Szoktam együtt is, nagy krumplival de külön tepsiben kicsit később a krumplit,,hagymásan estleg.
2023. máj. 13. 19:05
Télen egyszerűbb bent sütőben, nyáron pedig finomabb kint a grillen. Tettem fel 1 képet.
24. tumbo2 (válaszként erre: 23. - Tumbo2)
2023. máj. 13. 18:44
vagy ki,a valamilyen margó
23. tumbo2 (válaszként erre: 15. - Tumbo2)
2023. máj. 13. 18:43
a feketeszemes menyecske mondta.
22. Puncsos (válaszként erre: 21. - Puncsos)
2023. máj. 13. 18:38
*fél óráig párolom
2023. máj. 13. 18:37
Én mindig kuktaban szoktam előfőzni a húst. Megpiritom egy kis zsíron, rakok mellé egész vöröshagymat, fokhagymat, egy fél párolom, aztan az egészet átöntöm tepsibe. Alapléstől, mindenestől. Abba rakok krumplit, aztan mar csak zsírjára sütöm. Sokkal finomabb így szerintem, meg gyorsabban is készen van. A kukta az egy jó dolog a konyhában. ;)
2023. máj. 13. 18:28

A húsnak jobb íze van ha sül, mintha főne.

Akárhogy meg lehet sütni szép barnára, ha kiszárad, akkor meg kell locsolni alamalével, és sütőben zárt edényben sütni 2-3 órát, ami nagyon fontos, h 100 C-fok alatt.

A hús nagyon puha lesz, le fog esni a csontról.

Az enyém így szokott kinézni, szósszal.

[link]

19. ,zumba (válaszként erre: 11. - Globus)
2023. máj. 13. 18:05
Levédetném a nevét:)
18. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 13. 18:01
Külön sütöm.
17. vigyefene (válaszként erre: 15. - Tumbo2)
2023. máj. 13. 17:39
Azt pedig még én nem hallottam, persze ugye nem nézek tévét. Főleg magyar adást, mert nincs.
16. tumbo2 (válaszként erre: 9. - Globus)
2023. máj. 13. 17:37
akkor bennem volt a hiba.
15. tumbo2 (válaszként erre: 13. - Vigyefene)
2023. máj. 13. 17:36
meg a mocskos tészta,a tévében hallottam először.
14. tumbo2 (válaszként erre: 11. - Globus)
2023. máj. 13. 17:35
hát attól is,ha annyi a cukor,mint a liszt,mindig kevesebbet teszek bele.krémeset nagyon ritkán sütök,a vajkrémet ki nem állom,a cukormázat sem.ha valamilyen kiflit sütök, tojással kenem meg,porcukrot semmire nem teszek.
13. vigyefene (válaszként erre: 11. - Globus)
2023. máj. 13. 17:26

Vannak érdekes ételnevek is, pl. piszkos rizsa. A neve nem valami étvágygerjesztő, de finom.

[link]

12. vigyefene (válaszként erre: 11. - Globus)
2023. máj. 13. 17:13
Az lisztes cukor.
11. globus (válaszként erre: 8. - Levarosbukta)
2023. máj. 13. 17:11

Bárki csinálhat szakács blogot, ha sikeresen megsütött két tojást. Olyan receptek vannak néhol, égnek áll az ember haja. Tésztában 20 dkg cukor, krémben 30, tetejére 30 dkg-ból cukormáz. 20 dkg liszt a tésztában

Akkor ez lisztes cukorsüti?

2023. máj. 13. 17:09
Egyszerre sütöm. Vizet is teszek alá, így a krumpli is szépen megfő, majd a végén rápirítok. Finom szokott lenni.
9. globus (válaszként erre: 7. - Tumbo2)
2023. máj. 13. 17:06
Pedig ha beírod gugliba, 300 ezer embernél fenomenális lett 😀😀😀
8. levarosbukta (válaszként erre: 7. - Tumbo2)
2023. máj. 13. 17:04
Én meg káposztaágyon próbáltam, de nem lett jó. Lehet béna voltam, de nem sikerült. Jó nekem is külön megsütni, az a biztos.
7. tumbo2 (válaszként erre: 6. - Globus)
2023. máj. 13. 17:02
egyszer próbáltam meg a són sült csirkét,de nem sikerült.azóta nem kísérletezek.
2023. máj. 13. 17:00

Ha már így főzúnk, valaki elmondhatná szájbarágósan a káposztaágyon sütést is.

Meg a kiló són.

2023. máj. 13. 16:59
én is külön szoktam.
2023. máj. 13. 16:57
Sosem sütöm együtt. Oldalas alá sok hagymát, fokhagymát, esetleg paprikát, paradicsomot, gombát, padlizsánt, cukkinit. Jó kis egyveleg lesz. Ha ennyi zöldséget teszek bele akkor csak kevés vizet teszek alája. A krumplit nagyobb darabokra felszeletelem,sós vízben megfőzöm. Főzés után pedig olajban pirosra sütöm. Isteni ropogós lesz kivül belül omlós krémes.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 13. 16:54
Egyszerre szoktam.
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 13. 16:33

Nem sütöm együtt. Hús alá víz kell, ha a krumpli vizes, cakká fő. Ha zsír van alatta, megkeverni akkor sem lehet, mert leragad az alja, teteje nem pirul szépen, ha szétsül a hús, akkor sem.

Gázsütő, zománcos tepsi. Persze biztosan van jobb kombináció, alsó-felső sütés stb. Szaftosabb hús, roppanós zöldség, csodás fogások, svéd tervezés...😀

2023. máj. 13. 16:26
Holnap oldalast szeretnék sütni, most együtt a krumplival. Vettem apró szemű krumplikat, azt szeretném kérdezni, hogy egy időben tegyem őket a tepsibe a hússal, vagy később? Köszönöm!:)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook