Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
1712. VictoryS
2010. márc. 11. 07:43

Sziasztok!

Aránylak jól vészeljük a vírust, nem annyira drasztikus. ma is volt hasmenése reggel, de tegnap egész nap semmi, csak a láz délután. Ma már az sincs, remélem nem is lesz. Ma viszem haza aput a kórházból ebben a csuda szép időben, úgyhogy megint jó napom lesz. Most éjjel végre aludtam, de kellett hozzá egy kis segítség, és így is eléggé KO vagyok. Ráálltam a mérlegre reggel, ha minden igaz pár deka ment azért le múlt hét óta, de majd mindjárt megnézem, hogy tényleg így van-e, mert már bele vagyok keveredve, hogy legutóbb mennyi is volt, annyit ingázott mer le-fel. Reggeli shakemet megittam már, meg előtte fürödtem is egy jót, hogy friss legyen a fejem. :-)Holnap kirándulás nem tudom hogyan lesz, de majd kitaláljuk ma.

1711. aeb750e196 (válaszként erre: 1710. - Szöszipanna)
2010. márc. 11. 06:07

hehe, látod, minden rosszban van vmi jó :) mármint a betegségben is.. :)

én attól nem "félek",hogy fogyni fogok, biztos nem... ma nem megyek melózni, itthon maradok, pihenek, mert még mindig szédelgek. De holnap ismét belevetem magam a melóba :)

szép napot neked, és persze mindenkinek :)

2010. márc. 10. 21:49
Szóval mindenkinek gyógyulást!!
2010. márc. 10. 21:47

Szép estét csajok!

Hát én is hallottam már erről a hasmenéses járványról. Edzőnéni volt benne. :( Én kb. két éve kaptam calici vírust karácsonykor. Az volt életem első (és lehet utolsó) karácsonya, amikor fogytam. :) Két hétig keksz, főtt krumpli, pirítós és persze a sok gyógyszer, de a grapefruitecsepp sokat segített a fertőtlenítésben!

Ezt még az ellenségemnek sem kívánom, még jó hogy két wc-nk volt, ez egyik csak az enyém lett! :D

2010. márc. 10. 19:18
sziasztok. szép estét :) nekem nem igazán az...ma k.o. voltam, görcsöltem egész nap, és hát vuk-kal is találkoztam..most jobb, remélem hnap már kutya bajom :)
1707. VictoryS
2010. márc. 10. 13:54

Na itt vagyok ismét. A héten szobafogságot kaptunk, mert a Zoé lányomon reggelre kijött a hányás-hasmenés járvány, csak fordított sorrendben. Felhívtam a doktornőt, és mondta, hogy most sokan vannak így és a héten nem mehet sehová a gyerek, meg hát a többi is elkaphatja. Pénteken mentünk volna osztálykirándulással Pestre az Operába. Úgy vártam mág, most mentem volna velük először. :(

Reggel TD port ittam, és most ettem egy fél adag rakott brokkolit és kivételesen 1 kiflit hozzá, és jól is laktam. Inkább ezt most megettem, mint később legyek teljesen oda valami kalóriadúsabb kajáért.

2010. márc. 10. 09:23

Sziasztok!

Én most ittam meg a port, én a 2,5 dl szójatejembe rakok 3 kanállal. Nekem csak a DM-nek van por íze. Ezt a shakerrel jól összerázom és ennyi. Néha hagyom pici állni. De ennyi.

momo én is iszok tőle rendesen. De nem is baj, mert akkor pucol ki rendesen.

Most csináltam rántottát a páromnak, de nem ettem belőle. Tényleg nem kell. De ebédre pizzát kért, saját. Lehet eszek egy szeletet belőle, de ha így bírom mint ma, akkor csak a por lesz.

Vic: ne is állj a mérlegre! Én elkövettem ezt a hibát a női napok alatt és a sírógörcs kerülgetett, persze azóta le is ment. :)

Egyél nyugodtan, csak ésszel!! ;)

1705. VictoryS
2010. márc. 10. 09:00
Hű de nagy itt a forgalom! Tegnap óta senki? Na remélem azért később csak ide téved valaki...
1704. VictoryS
2010. márc. 9. 20:17
Na itt vagyok ismét. Én csokisat is iszok, meg néha epreset is, mert az is van itthon. Hát most azt hiszem eddig bírtam a nem eszek napot, most sül a rakott brokkoli, abból fogok egy kicsit enni. Elég sokat mentem ma és így nehéz. Nekem most fognak jönni a női napok, ilyenkor ez miatt is nehezebb a nem eszek dolog. Örülök, ha a csokit meg bírom állni. Nem is álltam mérlegre a napokban, nem akarom sokkolni magam, úgyis gondolom, hogy nem ment lejjebb. Ha meg mégis, akkor majd annál jobb lesz egyben látni a heti eredményt.
1703. momo1979
2010. márc. 9. 19:12

pintyo577!

De el vagy veszve! mi van veled???

1702. momo1979 (válaszként erre: 1698. - VictoryS)
2010. márc. 9. 19:10
Nem mondott semmit, sőt csodálkozott, nem baj most már van a jó bevált Euthyrox és azt szedem kötelezően. Ma 2x ittam t. port és tényleg alig ettem reggel vmit. Csak kicsit por íze van, lehet, hogy nem jól csináltam?
1701. momo1979 (válaszként erre: 1699. - Szöszipanna)
2010. márc. 9. 19:08
Drága Szöszikém, biztosan sikerülni fog. Neked nincs por íze? Nekem ennyi vn csak. Te hogyan készíted? Nekem azt mondták,hogy 3x4 kanál 3dl tejbe. Nahát, én nem rég ittam mega másodikat, de teli vagyok mint a duda. Viszont iszonyatosan szomjas vagyok. Enni miniálisat ettem, de még 7 órakor azóta csak iszok.
1700. szöszipanna (válaszként erre: 1695. - VictoryS)
2010. márc. 9. 18:37

Néha kell a kaja az ember lelkének is! Én is lehet valamelyik nap csak Td port iszom, de most még meg van a női napom, szóval nem próbálkozom még. Valahogy most ez jobban esik, mint a DM-s.

Te milyen ízűt iszol, mert momonak nem ízlik az epres, én csak csokisat ittam eddig!

1699. szöszipanna (válaszként erre: 1697. - Momo1979)
2010. márc. 9. 18:34

Nagyon ügyes vagy, hogy így tudod tartani! Ne add fel, menni fog, ha lassan is!

Én reggelire és ha van erőm estére iszom, jól megy! Én a szójatejembe rakom és ennyi. Na ha nem ízlik neked az epres, akkor lehet nem veszek még. Ez a csokis jó, tényleg.

A Dm-s is van, de most nem kell, ez fini, jobban telít! És próbálok sportolni is. Tegnap voltam aerobicozni, ma meg rohangáltam. Most a cél, hogy 1 kiló lemenjen a névnapomra az egy hét. Remélem meg lesz!

1698. VictoryS
2010. márc. 9. 13:51

Na ismét itt vagyok egy kis időre. Ma s Dm felé vitt az utam, így beugrottam és vettem dm-es shaket is, így a kettőt váltv fogom most inni. Ez csak fele kcal, igaz nem is telít annyira, de viszont minvel savó lapú, ezért pucol elvileg. Ittam is egyet ebéd helyett, meg lehet hoyg mindjárt fogok is még, aztán várom a pozitív hatásokat.

momo! ezek a gyógyszerek sajnos sokmindent befolyásolnak, és megnehezítik a dolgunkat sokszor. De azért csak létezik valami megoldás arra, hogy mellette is lehessen fogyni nem? A dokid nem mondott erre semmit?

1697. momo1979 (válaszként erre: 1694. - Szöszipanna)
2010. márc. 9. 13:30

Szióka!

Igen sajnos feljött egy két kiló, de sajna nálam még a gyógyszer (a Letrox ) miatt is int kiderült nem rég, ezért sem mentek le a kilók. Egészen visszament addig míg nem a Letroxot írták ki, hiuába fogytam, de vissza is jött, így csak -10 kg nál tartok. Ma ittam epreset, de nekem nem igazán gyere be. Remélem a csokis jobb lesz. Te hogyan iszod? Hoygan használod?

1696. VictoryS
2010. márc. 9. 09:11
kipolák = KIS polák, azaz kis polszki, azaz Fiat 126-os... Ma a folgamazás még nem az erősségem, azért próbáljátok meg kihámozni amit írtam. :D hihi
1695. VictoryS
2010. márc. 9. 09:09

Sziasztok!

Na tegnap megvolt a kics vacsink a csajokkal, és igazából nem estem túlzásokba, és nagyon jól laktam. Lazacot ettem tejszínes paraj ágyon burgonyával, amiből a krumplinak csak a felét ettem ameg, de a lazac és a spenót elfogyott. :-)

Utána meg ketten megettünk 1 adag palacsintát, ez volt az extra kalória része a dolgnak a 2 Martinin kívül... ;P

Szóvíl kicsit kirúgtam a hámból, de persze a kaja 50%-os akcióban volt, ezt ne felejtsétek el, nem dősziztem ilyen szinten.

Szerintem is használ a por a kaja helyett, most én is gyorsan visszaálltam rá, sőt ma sztem csak ezt fogom, inni, plusz leveket, vagy még 1-2 napig, ahogy bírom. Ezmost nem kimondott böjt, inkább csak rendes TD diéta, ami napi 3-szori TD porból áll, és melette talán 2 kis étkezés, amit én most ki fogok hagyni, vagy gyümilére váltani. Azért nem böjt a szó "világi" értelmezésében, mert abba a fehérje turmix nem fér bele. Majd aztán lesz egyszer olyan böjt is rendesen, de ez most ilyen. Na értitek. :D

Tegnap párom kicsit állítani akart az egyik csavaron az autón, erre beletörött neki igen rossz helyen, így autó nélkül maradtam 1-2 napra. Pontosabban egy kipolákkal kell kiszállítanom a rendeléseket, ami olyan égő mint állat. Ma reggel full milliomos helyre vittem, égett a pofámból a bőr, nem is mertem teljesen a kapu előtt megállni. A semminél azért jobb, de nagyon égő...

Na megyek is mert van még ma pár ilyen köröm. Majd jövök, drukkoljatok, mert ma sok minden eldől üzlet terén! Pá!

2010. márc. 9. 07:42

Sziasztok!

Csak jó ez, hogy a port iszom, amikor nem akarok enni. Lejjebb ment még ha csak 30 dkg is, de hát még én is úgy vagyok hogy ami 2 kiló feljött még azt tornázom lefele. Ma dolgom, de reggel most is azt ittam. Estére lehet ma nem lesz, de kíváncsi leszek meddig bírom vele.

icke: hogy felejtenénk el. Azért én még mindig abban vagyok, hogy megnézetném, mert akkor lennék teljesen nyugodt, ha már doki mondja rá az áment.

Vic: a nehéz döntések, általában jó döntések! Én drukkolok és várom majd a beszámolót, ha már lehet róla beszélni!

pintyo: remélem a kertben töltöd ezeket a napokat és azért vagy eltűnve te is. :)

momo: feljött rád valamennyi azért innád te is a port?

Este jövök! Szép napot nektek!!

2010. márc. 9. 05:47

Jóreggelt!

A héten délutános vagyok, hamarosan indulok a gyakszira, de előtte mosolygós napot kívánok Nektek :)

1692. aeb750e196 (válaszként erre: 1685. - Szöszipanna)
2010. márc. 8. 20:52

híííííííí, hát reménykedtem,hogy elfelejtettétek :) mama ma vett vmi gin... oldatot, amivel ecseteltem most este... jelenleg lapos, remélem így is marad :) én reménykedek :) hiszen ma is megnyomtam,és nem jött genny,csak vérzett,hogy felsértettem a hámréteget.

BOLDOG NŐNAPOT NEKED IS :)

1691. VictoryS
2010. márc. 8. 17:37

Kolléganőm is mondogatta, hogy fáj a feje, lehet hogy jön valami esőféle.

Nekem ma nehéz döntéseket kellett meghoznom, de remélem, hogy jó döntések. A bolttal kapcsolatos és súlyos lépések. Bolt költöztetés, ember leépítés stb. Még a helyet nem fixáltuk le, de mindenkit tájékoztattam a tényállásról.Kicsit ez felszabadító is egyben,meg némi aggodalomra is adnhat okot, mert ugye a jövőt senki nem tudhatja ilyen pontosan előre, hogy az új helyen vajon be fog-e indulni úgy ahogy kell. Azért van már biztos pontja a vállalkozásnak, ami az új helyről is tökéletesen tud működni, de annak még erősen növekednie kell. Majd egyszer konkretizálom ám, csak még nem biztos minden, ezért nem akarom "kikiabálni". Na lassan indulok a csajos bulira, majd utána jövök élménybeszámolni. :-)

2010. márc. 8. 16:38
Boldog nőnapot mindnek kedves fórumtársnak!
2010. márc. 8. 15:17

Én is megittam már egy lime-mentásat, többet nem mert nehogy a tornán gond legyen vele. :)

Kicsit fájdogál a fejem, lehet eső jön?

1688. VictoryS
2010. márc. 8. 15:13
Na itt is vagyok egy kicsit. Ma délelőtt wu longot ittam, reggelim a TD volt, ebéd pedig gyros saláta, a sült krumpliből meg pár szemet ettem csak amit adtak hozzá, a többit átengedtem a többieknek. Ma elmegyünk a csajokkal egyet enni nőnap alkalmából, de olyan helyre, ahol lehet zöldségeset is, és ma ráadásul 50% kedvezmény van. Már lefoglaltuk a helyet, úgyhogy alig várom. Az előbb hogy hazaértem épp hatni kezdett a tes, úgyhogy éppen felértem. :D Legalább kipucol még az este előtt. Délelőtt megittam a boltban 2 üveg lime-os vizet, nagyon jól esett, lehet hogy azért is hatott ennyire jól megint a wu long...Na megyek is tovább, csak bejelentkeztem! Ja és mint nőtársaimnak, kívánok nektek BOLDOG NŐNAPOT! :)
1687. szöszipanna (válaszként erre: 1686. - Momo1979)
2010. márc. 8. 14:10
Én reggel megittam, most ettem egy fél adag milánóit és 17 körül torna előtt iszok megint. Remélem mára elég is lesz ennyi kaja, mert jó volna ha már megindulna a súly lefelé, hogy legyen valami pozitív visszajelzés.
1686. momo1979 (válaszként erre: 1683. - Szöszipanna)
2010. márc. 8. 13:52
Oké! Ma akartam elkezdeni de a drága apukám, nasiztatott nőnap alkalmából, míg velem volt Balotaszálláson.
2010. márc. 8. 10:08
icke: fogad??
1684. szöszipanna (válaszként erre: 1680. - VictoryS)
2010. márc. 8. 10:07

Nekem az Atkins nagyon bevált, bár én soha nem csináltam életforma szerint. 1-2 hónap volt, de amit kellett elértem vele, csak nem egy pénztárca kímélő, sajnos.

Most megyek venni én is vizet, remélem lesz íz választék!

Ma nőnap van ugye, de a párom Pesten, szóval virág most nem lesz. Na majd behajtom máskor!

Szép napot csajok továbbra is!!

1683. szöszipanna (válaszként erre: 1679. - Momo1979)
2010. márc. 8. 10:04

Milyen ízűd van? Nekem most csoki, de lehet a következő eper lesz. :) Engem nagyon eltelít egész napra!

Számolj be hogy haladsz!

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook