Ökölszex (beszélgetés)
Utána meg majd nem találja a pasi a közfalat!
Ahogy a vicc mondja: toldd már beljebb!
- Tolnám én, de már nincs mit!!
Képzeld apjuk! Az éjszaka fütyivásárban jártam! A 20 centis húszezer forint volt, a 15 centis 15 ezer forint! Apjuk megkérdezi - és az enyémért mennyit adtak volta? - Az olyanokat, mint a tiéd, csokorba kötve ingyen adták!
Következő reggel azt mondja apjuk: Anyjuk, az éjszaka álmomban puncivásárban jártam! Akié szűk volt, azért 20 ezret adtak, aki már egyszer szült, azért 15 ezret. És az enyémért? - kérdezi anyjuk! Ááááááááááááááááááá, azért semmit!
- Abban tartották a vásárt!
Itt mintaanyák, jó csajok, szupergazdik és csudifeleségek vannak. Hát ki vetemedne ökölszexre? Ilyen tagok közül ki akarna öklöt a ..csájába??
Esténként megadóan kitakaróznak és lehunyt szemmel tűrik a férj igényeit. Mert az ő ..csájuknak nincs igénye, főleg nem ökölszexre.
És... szerintem ez nem prűdség, hanem ÁLSZENTSÉG.
Mondjuk én nem próbálkoznám ki. De nem huhogok, bagoly sem vagyok.
Próbálkozza, aki akarja.
Csicsolinát kéne felkeresni.
Szerintem ahogy a mellékelt ábra is mutatja itt azért igen kevés prűd hozzászóló van.
De azért ökölszex, hát kikerekedtek az én szemeim is egy picikét. Erre van igénye a p***dnak, próbálkozd ki :DDD, de aztán ne csodálkozz, ha az embered harangozni jár haza!
:DDDD
Én azt hittem,hogy fehéret jelent mivel a gigantikus méreteket a szinesbőrűek kedvelik jobban.
nem prűdek vagyunk,legalábbis tőlem távol áll,de nem értem,hogy ez miért jó és erre nem kaptam választ.
de végül is nem az én kiváncsiságom a lényeg.:)
Szülészorvos, karján az újszülöttel, kérdezi az anyukát:
- Mondja, asszonyom, volt ezelőtt Önnek a férjén kívül mással is szexuális kapcsolata?
- Miért, nyerít?
Bocs de ez a fórum jutott eszembe erről a viccről!:DDDD
Erre én is gondoltam, gyanús volt a "f nő", lehet, hogy freudi elszólás? :)
Egyébként azt hiszem, Woody Allen mondta (bocs, ha nem), hogy nincs semmi mocskos a szexben. Kivéve, ha igazán jól csinálják. :D