Nézi valaki a Második esélyt, a RTL- en? (beszélgetés)
Csak ezzel a játszmázással végleg elveszítette. Szerintem az volt az utolsó esélyük, hogy összejöjjenek.
Egyébként igazad van, mert nagyon jó barátok, csak számomra furcsa volt a helyzet. Ez annyira nem illett Maribelhez, aki egyébként általában visszafogott. Bár mindenki változik...:))
Azért adta elő a sértődöttet, hogy Alejandró szenvedjen.
Maribel van olyan viszonyban Alejandróval, hogy elmondhatta, mit érez.
Szerintem Rubí most veszítette el végérvényesen Alejandrót. Nem értem miért kellett a sértődöttet játszania.
Maribel viselkedése furcsa kissé, én azért nem állnék oda egy pasi elé bevallani, hogy szeretem.
Vagy régimódi vagyok?:))))
Csak színjáték volt, hogy nem bocsát meg.
Egyrészt kicsit bosszút áll a börtönért, másrészt a figyelmét arra kell fordítania, nehogy lebukjon a szállodarészvények miatt. A "kopasz" játszik vele rendesen; benne végre emberére talált.
hm... érdekes volt Rubi a "nem bocsátok meg neked Alejandro" című előadással...
Spoiler
aztán mikor már az ominózus pasi Maribellel van, bezzeg térdencsúszva könyörög neki....kicsit szánalmas
Rengeteg ármány, rengeteg szerelem.
Nem tudnék egy színészt sem megnevezni.
Mindegy, akkor is várom, hogy holnap nézhessem. Vérbeli sorozatfüggő vagyok. :)
Sajnos. De inkább ettől függjek, mint kábítószertől.
én a húzást nyűzést annak idején az Eszmeralda alatt éreztem:)))
már teljesen nevetséges volt hogy a végén hoszé ármándó vakult meg...(egy kicsit)
hát nem tom. sztem alehandro azért választja maribelt mert beteszi a kaput neki hogy ribi ott volt sonja halálakor...ha ez nincs, szerintem együttmaradnak.
és öszintén szólva örülök ahogy a dolgok alakulnak mert ezekben a sorozatokban folyton az van hogy szenvedést fájdalmat okoznak egymásnak de a végén mindig megbocsátanak és tiszta nyál...:D most legalább ezt elkerülik és nekem ez ezért tetszik.:)
Az Isauránál fogadalmat tettem, hogy brazil sorozatot SOHA!!!!
BOCS!!!
Arra, hogy pont egy ilyen eldugott helyre kellett menniük, a csaj meg fél a bogaraktól. Nem szeretem, ha már ennyire túlbonyolítják az eseményeket.
A másik: Alejandro és Rubí halálosan szerelmesek egymásba, de kérdés, hogy Alejandro Rubí életstílusával, -felfogásával meddig maradhatott volna boldog.
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Összetett szavak, az első betűvel kezdődik a második is -Pl:TornaTanár, becsületbíró stb.
- MONDAT játék - az előző mondat MÁSODIK és HARMADIK szavával együtt kezdj új mondatot!