Netfüggők! (beszélgetés)
Lehet, hogy most nem jóra biztatlak, de mivel jobb most Neked mint a szerinted nemtörődöm szülőknek?
A gyerekükkel azok is foglalkoznak, csak a máséval nem. Neked sem fogja megköszönni senki, sőt még lehet, hogy haragszanak is rád.:)))
Te vagy a hibás. Minek foglalkozol ilyesmivel?
Legyél Te is olyan szülő mint a többiek!:)))
Mindnek? Egy kivétel sincs?:DDDD
Tudom milyenek a szülők. Akik ide a fórumokra írnak a nagy részük szülő is, és érdekes módon mindenki rendes szülő. Elmondhatnád azoknak a szülőknek akikkel Te találkozol, hogy Hoxázzanak, hátha rendesebbek lennének Ők is!:)))
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Túl vagyunk az ovis ünnepségen!Haragszom a szülőkre!a hozzáállásukra!komolyan ,szívem szerint jól megmondanám a véleményem mindnek!
Jó napot:D
Na képzeljétek..ma voltam befizetni a csoportpénzt az oviban és mégis megkapta a mikulás csomagját lánykám...csak a tegnapi óvónő nem adta oda..a másik ahogy beléptem rögtön azzal fogadott,hogy ez lemaradt!:)
Kedves volt tőle:)
Hogy vagytok??Mi újság??Kint tényleg hideg van...mire feljártam a boltokat meg a piacon is voltam..brrrr,kifagyott a lelkem:S
Jó reggelt mindenkinek. -3 fok van, de ki lehet bírni,a kutyám élvezte nagyon ma reggel, el engedtem egy kicsit, hagyj szaladgáljon.
Mindenkinek szép napot kívánok.Puszi
Csak bekukkantottam. Dominóztam és közben szavaztam is.
Érdekes, hogy Picúrnak 60 szavazattal több van, mint Fickónak. Hogy csinálják?
jó éjt neketk csajok!
puszi!
Jó éjszakát Marcsi, jó hamar mész le feküdni.
Én is majd megyek lassan.
Ági is adott lóvét,hogy vegyek neki valamit.De közben már ő is vásárolt neki.:)
Az egyik hoxás barátnőm is küldött megint egy nagy doboz játékot,amit nem adtam oda neki.Majd szépen elosztva megkapja.:)
Egyébként meg én a csomagolást szeretem a legjobban.Imádok vele pepecselni.Bár idén lesz dolgom bőven,hiszen nem kész ajándékok lesznek,hanem mi csináljuk a gyerekkel.:)
Igen, mindig azt mondod, hogy akkor kell dolgozni, ha van mit. És tényleg ha most van még, akkor megéri, utána pedig jön a pihenés.
Igen, az a lényeg, hogy Pakinak megvan az ajándéka, hiszen Ő a legfontosabb mindenek előtt!
Akkor jó.:)
Én dolgozom.Van 3 csomagom.Még 2 nap esti meló és vége.Legalábbis úgy tűnik.Ha így lesz,akkor végre neki állok a család ajándékainak.Összeállítom,megsütöm stb.:)Pakinak megvan az ajándéka,az a lényeg.:)
Még maradok. Most végeztem a domikkal.
A tegnapi negatív csúcsom ma pozitív csúcs lett a domiban.
Sziasztok! Most olvastalak végig benneteket, mert eddig vacsora, mosogatás, a férjem ült a gépnél.
Örülök, hogy Nami itt van.
Nagyon sajnálom a kislányát, biztos minden rendben lesz vele. Tényleg pozitív gondolkodás.
Mónika sétál. Én meg mindjárt dominózok, de utána visszajövök.
puszi csajok!
Jó éjt Nami!
ja oké..leesett:DD
sziasztok:)