Netfüggők! (beszélgetés)
Na mindenkinek jó reggelt ebbe a -6 fokba. Voltam lent sétálni, most megyek dolgozni nem sokára.
Melcsi milyen az a almás féjasat? :)))
Fahéjas nem? :)))))))))
Jó reggelt!Mama bocsi,tényleg!Most válaszolok!
Én a túrósat,és a meggyes-darásat,na meg az almás féjasat szeretem!De volt itthon tökös-mákos,és káposztás is,ezekkel együtt :)))
Mindenkinek jó éjszakát kívánok.
Akinek küldtem a csomagot, írtam neki üzenetet most nem rég.Múltkor én azt mondtam neki, hogy nem kapta meg a képeslapomat, mert küldtem neki, azt mondta nem. Képeslap az bent volt a csomagba. Meglepetés akart volna lenni neki.Akkor nem mondtam neki, hogy csomagot küldtem neki, mert reménykedtem abba, hogy hétfőn meg kapja.
Jaj Móni!Ne légy ilyen!Ha van zöld ajánlott papírod,akkor csak úgy nem tudják lenyúlni a cuccot.
Ilyenkor ,ha nem találják a csomagot,akkor kártérítést fizet a posta.és igen,oda menj,ahol feladtad.Bár lehet elküldenek majd a Főpostára.
Marhára bosszantó tud lenni, mert időbe adtam fel, nem kis pénz volt, és nem kapta meg az illető.
Most a hoz a postához menjek be, ahol fel adtam vajon?
Ajánlva? Azt hiszem igen, de nem vagyok benne biztos. Kérdezték tőlem, hogy elsőbbségit kérek-e, mondtam nem, még azért is fizessek.
Az emberem cd-ket adott fel Svéd országba a rokonaihoz, és két nap alatt meg kapták. El kavarták a csomagomat. Még jó, hogy meg van a feladó vevény, csak még nem tudom hol reklamáljak.
Szerintetek mit csináljak, pénteken lesz 2 hete, hogy feladtam a csomagot Finn országba, és még mindig nem kapta meg az illető. Most én hiába kérdezem meg az itteni postát, úgyis azt fogja mondani, hogy elment a csomag.Rohadtul idegesít,csak idáig nem beszéltem róla.
Ezt megszívtam, de nagyon. Mindent úgy írtam rá, ahogyan le írták nekem, a címet.
Okké, vettem a lapot. Csak egyszer gyere el hozzánk fogsz kapni fincsi rétest. Itt nem messze tőlünk nagyon finat csinalnak.
Egyébként közlöm Veletek, hogy szakad a hó nálunk.
Rétes? Nekem is jöhet. Csak ne mákos legyen, meg káposztás, meg tökös-mákos.
Meggyes, túrós, almás jöhet.
Na itt vagyok. Már megint a kaja, meg a pia.
Jó éjszakát Melcsi neked. Én teljesen abba a hitbe voltam, hogy szereted a bort Melcsi, na de mindegy.
Én még itt mondogattam valamelyik nap, hogy bor, meg pezsgő lesz Szilveszterkor nálam, meg lencse főzelék, virslivel, na meg főtt csülök. Akkor mondta Pista, hogy neki lencse, meg virsli nem kell, mert nem szereti.
Végül is nincs jelentősége. :)))