Netfüggők! (beszélgetés)
Nekem a szoli nem hiányozna. Életemben egyszer voltam, akkor is majd nem meghaltam. Halálfélelmem volt benne. Hű, otthagytak egyedül, rámcsukták a tetőt, mint a koporsó. Ha fizetnének sem mennék el mégegyszer!
Mindegy milyen oltás szerinted?
Azért lehetett volna valami kedvesebb ajándék a nyeremény.
Remélem nem csesznek át vele titeket.
Hát -2 fok van, de most jobban fáztam, mikor - 8 fok volt. Ilyenkor jól esne egy szaunázás, vagy szoláriumozás.
Még semmi értesítést nem kaptunk. De még nagyon az év eleje van, ráérnek, meg az oltás sem kell most úgy sem.
Tényleg Melcsi. Na kapsz egy puszit, már küldöm is.
:)))))
Hát ja. Írtak neked Marcsi, hogy örömmel értesítem önöket, hogy Picur kutyájuk a harmadik helyet nyerte. Vagy nem lesz nyeremény át adás?
Be mész az állat orvoshoz, nem mondhatod neki, hogy ez az oltás ingyen van, mert nyertétek, valami papírral gondolom igazolni kell.
Azért mert valaki nem írja,hogy vár,még várhat! :)
Én is vártalak,nah ehhez mit szólsz?
nem-nem :))
Épp az exemmel beszélgetek gépen!Kérdeztem tőle,mikor megyünk megint fürdeni?Azt mondta,legyek türelmes,meg jókislány legyek :S pff...
Én azt sem tudtam, hogy valaminek a neve akart-e ez lenni. Azt hittem valami szólás.
Úgy mint sirály! Ez tudod mit jelent?:)))
Na most megjöttem erre mindenki eltűnt? Kriszta, Timcsy. Katabogár sem volt ma.
Mónika! Nem hiszed el! Képzeld most meg ifjú párra kell szavazni. Persze nem ismerek senkit. Kinéztem magamnak egy helyes kis párt és szavazgatok rájuk. Jó vagyok mi?
Jól van na. Véletlenül írtam nagy betűvel.
Amúgy szép a Rába folyó. :))))))
Most 11-kor lesz domi addig ráérek, remélem elég lesz ennyi belőlem?
Marcsika, ennek örülök, Tudom, hogy te mindig vársz.
Aztán mindjárt mész dominózni, és le fekszel. :)))))
Igazad van: a közneveket kisbetűvel, a tulajdonneveket nagybetűvel kell írni. Már pedig a Rába folyó tulajdonnév, nagybetű jár neki!
Ja persze, kis betűvel írta. Bocsika. Igazad van.
Rába folyó :)))))
Szerintem Melcsi most is lelépett, mégpedig elment szerintem bálozni, a tollasbálba.
De azért annyira nem ijedtél meg remélem Pista :))))))
Úgy írta, hogy rába. Az nem ugyanaz mint Rába.:))))
No végre, hogy itt tetszik lenni! Már vártam magácskát!
Melcsi örülök, hogy végre itt vagy köztünk.
De tudod, hogy nem szeretjük, ha eltűnsz. :)))))
El foglak fenekelni, ha egyszer talizunk, meglásd csajszi.
Na itt vagyok. Hát én olyat röhögtem most amiket írtatok csajok. Hát ez annyira tetszett, Marcsi irja, hogy Rába... erre Pista vissza kérdezz, mi az a Rába.