Netfüggők! (beszélgetés)
Hülye időjárás van az tény!Meg lehet dögleni ebben a forróságban.Én is leengedtem minden redőnyt,de szinte mindegy,mert úgyis felforrósodik a szoba a délután alatt.:S
Köszi beütöm majd a Googleba. Még soha nem hallottam ezekről. Voltunk lent a kutyákkal. Hát piszok meleg van.
Pali mondja, hogy ott van a legmelegebb, ahol Timcsy van. Na főnek akkor szegények! Ha bár Ő állítólag jól bírja a meleget. Majd elmeséli, ha hazajön.
Mi most nyitottuk ki a nagyszobát, mert már nem volt oxigén bent, reggel óta be voltunk csukva.
Bónusz Brigád,Kuponvilág stb.
Pl mi is Kuponvilágon hirdetett akcióval mentünk a Balcsira.
Azt hogy kell nézni, akár priviben is válaszolhatsz, hogy ne reklámozzunk.
Miért nem nézegeted a kuponos oldalak kínálatát.Ott szoktak lenni akciók Szilvásváradra.
Körömpörköltet főzött a férjem. Én csak krumplit főztem mellé.
Még nem fixáltuk le konkrétan. Egyébként csak augusztus végétől van már hely a Mátrában. Nagyon drágának találjuk, felemelte az árat a tavalyihoz képest 100 %-kal. Ennyiért már akárhol találunk szállást. Most még nézegetünk erre-arra, de főleg Szilvásváradon. Mert úgy is oda szeretnénk menni.
Mit főztetek Marcsi?Jah és beszéltél a Mátra miatt?Mentek üdülni?
Sziasztok Lányok, Asszonyok!
Itthon vagyunk. Most jöttem ki a kádból, mert megfürödtem, megmostam a hajam is.
Szerintem,ha napozni szeretnél,akkor csak 4 után.Mi is azt csináltuk a Balcsin.Lent voltunk délelőtt,aztán legközelebb csak 4 óra felé mentünk le.így is elég jó színünk lett.:D
A párom nem támogatja a bélli tervemet hogy napozzak de és fehér vagyok napoooooot:)
JÓ REGGELT MINDENKINEK,SZÉP HÉTVÉGÉT
Sziasztok!Szép napot!Vigyázzatok a hőséggel!
Én se keresek már alig eszem de csak kevés ment le sajnos.Futni meg nem járok mle mert nem szeretem ha látnak és röhögnek hogy futok.
Tavalyelőtt 30 kg-ot fogytam. Volt benne stressz is, de nagyrészt diéta. El voltam tiltva a gabona lisztből készült dolgoktól, minden fajta édességtől, plusz élesztős, ecetes dolgok.Egész nyáron 3 fagyit ettem összesen, a gabona féléket is nagyjából mellőztem. Csak reggel és este ettem 1-1 korpás kiflit, mert nekem a rizslisztből sütőporral sütött péksüteményem igen pocsék lett, 4-5 alkalommal.Ezután döntöttem a korpás kifli mellett.Rizst, és krumplit bámilyen formában, mértéktelenül ehettem.A húsok sem voltak tiltva.
Tudod pont ezért kell étkezési napló,hogy az ember szépen igazodjon a helyes menetrendhez.Én is vezetek!
Tudod nagyon sok vásárlóm van,van olyan akinek 4 gyereke van és tök szépen lefogyott,mert nem keres kifogásokat!
Szeretem de már ritkán eszem.Meg mostanába inkább a sós dolgokat szeretem.
Mert 3 gyerk mellett nehéz mindig abba az időpontba enni.Meg dolgozok is.
Az édességet mennyire szereted?
Ha tudod mi a baj,akkor miért nem változtatsz?
Az a baj hogy össze vissza eszek ahogy tudok ezért nem fogyok.