Netfüggők! (beszélgetés)
Csináltam csokiturmixot magunknak a gyerekkel.Hát ez valami nagyon fincsi!:)
Mind a kettőnknek nagyon ízlik.Meggyes pite már sül a sütőben.Pakival közösen készítettük el.:)
Kata biztos titeket elkapott ez a vírus,ami most a levegőben van.
Marcsi kiváncsi leszek a képekre:)
Szisztok! Jaj úgy izgulok elindult a férjem Picúrral a díjátadóra. A húgom elvitte őket kocsival és majd gyalog jönnek haza. Picúr éppen, hogy készen lett a kozmetikusnál. Olyan szép lett. Remélem jól sikerül majd a fotózás. Felteszik a beolra, majd szólok és megnézhetitek. Meg persze a naplómba is fogok betenni képet róla.
Kata! Remélem, hogy már jól lesztek. Nekem is volt tavaly ilyen. Nem fogjátok elhinni a születésnapomon. Végigfeküdtem az egész napot, másnapra, mintha nem is én lettem volna előző nap. Akkor meg hasmenésem volt, hánytam és rázott a hideg. Ugyanúgy voltam, mint Kata, hogy 2 takaró is volt rajtam (nyáron) és majd befagytam.
Szia !
Ez egy vírusinfekció. Hirtelen kezdődik láz, hasmenés, hányás, gyengeség kísérheti hamar gyógyul.
Sziasztok !
Most értem haza a melóból. Ma jelentést csináltunk nem volt páciens. Majd mászkáltam pár boltban. Jocinak pénteken lesz a szülinapja ki kellett találjak valami ajándékot. Kap egy szép csokitortát meg egy kis apróságot.
Ti jól vagytok ? Mi a pálya?
Sziasztok!
Nem régen ébredtünk fel. Kivételesen a húgom ment apuhoz ebédeltetni, így ma én is ráértem elmenni egyet szundítani a családdal. Olyan jó volt! A férjem egy kicsit meg van fázva, de vett ma Neo citránt, így azt fogja iszogatni, nem a sört!
Most elvitte Picúrt a kutyakozmetikushoz, mert utána 5 órára mennek a Könyvtárba díjátadásra és fotózásra. Hű, nagyon várom majd haza, hogy mi volt?
Kriszta! Te egy nagyon ügyes, kreatív anyuka van. Mindig ki tudsz találni valami okosat. Na nekem ilyenhez soha nem volt érzékem.
Szép napot mindenkinek!
Nagyon sajnálom, hogy az este már nem tudtam itt lenni. Sokáig vacakolt a netem, aztán végleg elment. Lehet, hogy olyankor karbantartás van vagy túlterhelt. Fogalmam sincs, de túl sűrűn van vele gond. Nagyon kellemetlen mikor hirtelen megszakad minden kapcsolat a Hoxás társakkal.
Jó reggelt ezen a csúnya, ködös, szürke napon.
Nektek legyen jó kedvetek azért.
Jó reggelt!
Mindenkinek szép napot!
Szép jó reggelt mindenkinek! Itt borongós, és szemerkél az eső, ez még elfogadható, mert nem áztunk el.
Mindenkinek szép napot kívánok, Picurnak meg jó szórakozást kívánok, és várjuk a képeket majd Marcsi.
Akkor jó.
Soha ne mondd, hogy soha.Ezt egy filmben láttam, ez azóta bennem maradt, és ha valaki ki mondja ezt a szót, akkor mindig ez jut az eszembe.
Na mentem.
Melcsi te meg ne szívjál túl sokat, ha lehet.
Á nem tesszük ki a szűrödet. Attól ne félj.
Máskor is várunk.
Jól nézel ki. Láttam az önarcképedet :)))))