Netfüggők! (beszélgetés)
Marcsi, hogy mondhatsz ilyet.
Ja hagyja abba mindenki, hogy saját magát okolja, ha valakivel bajunk van akkor majd privátba megírjuk neki.
Na én is megyek, mert már mikor elköszöntem, azt még mindig itt vagyok. Még a boromat sem ittam meg, de nem is fogom. 10-kor lett ki töltve, mert akkor megkívántam, és elfelejtkeztem róla.
Pedig ez lett volna az első pohárral.
Jó éjszakát Marcsi neked is, és a többieknek is.
Miután már fél 12 van, így elmegyek a fürdőszobába, de nem kapcsolom ki a gépet, mert megvárom már az éjfélt.
Addig is ameddig nem leszek ne bántsátok egymást! Gyerekek! Hiszem mi szeretjük egymást ezen a fórumon.
Tudom én voltam a hülye valamelyik nap, hogy felhoztam, hogy a keresztnevet kisbetűvel írta valaki. Belátom kár volt. Túltehettem volna magam rajta. Tudjátok újságíró volt a főnököm és nagyon helyesen kellett írnom mellette. Ezért is van, hogy mástól is azt várom, hogy helyesen írjon. Persze nekem is vannak gyengéim. Az meg, hogy valaki két s-t, vagy z-t, vagy mit tudom én mit ír az nem zavar. Csak a keresztnév nagybetűvel való írása. Mégegyszer bocsi, hogy ezt felhoztam.
pista 187 asszem!ugye???
Én csak 158,de ugrok ha valami van :DDD
Hat en most vitatkozni fogok Veled! En legalabb a fele magyarnal nagyobb magyar vagyok!
Gondolog, hogy a fele az orszagnak nagyobb mint en az en 188 centimmel?
Ergo ha nem akkor en mondasom nyert! :DDD
Dodi múltkor bab levest ettél, most sárgaborsó főzeléket, ez nem jó.
Bajok lesznek :))))
Dirr-durr,csitt-csatt. :))))
Na visszajöttem, visszaolvastalak benneteket.
Én nem éreztem feszült légkört, de mindegy!
Látom most meg mindenki elvonul, hát akkor én itt egyedül mit csináljak?
Bebújok az ágyba én is.
Pedig ma nagy dolog történt velem. Kb. fél éve a 14. vagyok a dominóban és végre elértem, hogy 13. lettem. Persze sajnálom azt, akit megelőztem, lehet hogy még vissza is fog előzni, hiszen 1-2 ponttal vettem át a vezetést. De nekem ez akkor is nagy szó. Hiszen fél éve már legalább!
Dehogy van itt front, ma volt itt a legjobb napom, igaz, ma voltam itt a legtöbbet. Most már tudom, hogy én vagyok a hibás!
Komolyan ne vegyétek, csak hülyülök ám. :))))))))))))))))))))))))))))
Dodi, én sem régen vagyok itt, ez nem lehet döntő.