Netfüggők! (beszélgetés)
Most olvasom, hogy már megint zűr van itt.
Melcsi azért ezt nem kellett volna csinálnod. Mit akarsz? Magad akarsz maradni a fórumon?
Persze tud az is fájni, ahogyan az öcsémnek is fáj, hogy 1 hete vége lett a 8 éves kapcsolatuknak.
Még étvágya sincs, mondtam neki, te hülye vagy.
Jövőhéten meglepjük őt, felhívta aput, magához hétvégén, hogy igyanak, ez is érdekes, mert előtte nem tette, én meg szépen megcsinálom a tatárbifszteket, és váratlanul felviszem hozzá, mert az az egyik kedvenc kajája.
Itt sokan nem szeretik, múltkor írták, mert hogy nyers husból van.
Igen,Dec 13-án volt az eset!Múltkor olvastam csak el!A hírekben sem volt!
Állítólag a moziból ment ki,utána átment valahová épületen belül,és leugrott!:(
Kedves Demon 25. Ha Te sem elnel mar tobb mint negyven eve O-hazanban, hanem mas nyelven tanultal volna iskolaban, nem e orulnel neki, hogy ennyire is emlekezne az anya nyelvunk hasznalatara. ha akarsz szivesen irok mas nyelven is a Te kedvedert,nem fogm abbahagyni a magyar nyelvem gyakorlatozasat. Meg bocsass nekem erte, Koszonom hogy elolvastad, es megerto vagy benne nagyon edves vagy hozzam , Mint a forum a Te tulajdonodban es fennhatosagodban volna. Szeretnem azzt irni, hogy orultem hogy megismertem benned egy megerto inteligens holgyet. de sajnos nem tehetem .
Elj boldogul.
Gyereke, nem akarok bele szólni, de kerüljük el konfliktust.
Inkább azzal foglalkozzatok,írtam, hogy hol voltam, és senki nem reagált rá semmit, és nem is sajnáltatok, hogy küldözgetek mindenhova, aztán semmit nem intéztem el. :)))))
Nem baj, majd sajnálom magamat majd én. :))))
Először is rohadtul nem vagyok a kedvesed!
Másrészt meg valóban nem tetszik a pofád! :)))
Van még kérdésed?KEDVES?!
Mond Kedves, mivel bantottalak meg Teged?
Min lovagoltam? a mondason hogy ne gyrujuk vagy dagasszuk? nekem az egy nagyon vicces mondas volt azert ragadta meg a figyelmemet, gyujtom a hasonlokat. szeretem a hasonlatokat. Mi valtotta ki beloled ezt a merges hangnemet? sosem hasznaltam Veled hasonlot ha jol emlekszem, vagy nem mondok igazat Neked Kedves? Engem nem erdekel a helyes iras, mert elfelejtettem. De meg orulok, hogy ennyire is emlekszem belole. A nemetek azt a mondast is hasznaljak, tartsuk a templomot a faluban. nezd ha Neked nem tetszik az pofam szoljal, de azt hiszem mar megtetted.
Ez még finom is volt :)
Élőben úgy elküldeném a....,hogy alig várná,hogy indulhasson!
Jól van na.
Még velem is elő fog fordulni lehet :))))))
Bár megpróbálom vissza fogni magam.
Vissza térve, megnéztem a videót, és tényleg nagyon sajnálom a disco balesetet, tényleg szép lányok voltak, valószínű ők barátnők voltak. A harmadik lányról nem mutattak képet.Ma pont ott mentünk el kocsival, amikor mentünk a Mamutba a telefont intézni.
Egyszerűen furcsa, hogy meghaltak, és nem segítettek nekik, amikor elestek, vagy fel lökték őket. Egyszerűen borzalmas.
Melcsi nyugi drága.
Ez egy kicsit kemény volt.
Mi a faszért lovagolsz még mindig ezen?
Annyira nem vagy humoros pasas,hogy azt elképzelni nem tudod!Húzzál el,ha nem tetszik valami!!!!
Na itt vagyok.
Marcsi köszönöm, és jó volt olvasni a soraidat.
Bár mindenki ilyeneket mondana, mint te.
Nem lehetett rosszabb annál,mikor az én öreganyám lekapta a polcról a mentolos síkosítót,és lezuhanyzott vele! :DDDD
Tudjátok,ő nem tud olvasni,és írni sem!Azóta a legfelső polcon van,ahol nem éri el! :)))
Tegnap este a lanyok montak, hogy hagyjuk abba, "ne gyurjuk a sza.t" ! Nekem viccesnek hangzott.:DDD
arra gondoltam. :DDD
Kelemon meg emlitette, hogy amikor furdott, a kutyusai samponjat oda tette az ove melle, es tusolas kozben csukott szemmel veletlen nem a salyatjat hasznalta... csak utanna ujra kezdte az egesz furdeset, miutan eszrevette a veletlen cseret!! Hat nem erdekes!???