Netfüggők! (beszélgetés)
Neked nem is kell, mert Te így is szép vagy. De nekem már muszáj adnom magamra, mert különben nagyon vénnek néznék ki és egy jó frizura sokat tesz nálam.
Hát én pedig fogok készülni. Én el fogok menni fodrászhoz és ki is sminkelem magam egy kicsit, persze a vonaton majd szépen lemegy a kencefice mire Pestre érek, de mindegy. Bár már ott tartanánk! És én olyan vagyok, előtte már nem tudok aludni, ha valahová készülődök, utazási lázban égek.
Ja igen 16-án lesz Julianna. Nekem anyósom testvérét hívják így, régen mindig felköszöntöttük. Neki 1 napon van a szülinapja, meg a névnapja, de lehet hogy másnap van a szülinapja, már nem emlékszem annyira rá.
Nincs messze. Egyébként itt Békéscsabán nincs semmihez távolság. Minden közel van. Mi meg a központban lakunk és ehhez minden elég közel van. Persze azért gyalogolni kb. 25 perc lett volna oda és vissza ugyanannyi. De így kocsival seperc alatt ott voltunk.
Hát én Marcsi nem fogok készülődni, ha veled találkozom, már mint arra értem, hogy nem fogok elmenni a fodrászhoz, meg nem fogom magam sminkelni. Így maradok természetesen, ismerj meg így. :))))
Innen bentről felénk is jó időnek néz ki. De kint a temetőben majd nem levitte a sapkámat a szél. Nem tudtunk volna gyufát gyújtani, állandóan eloltotta a szél. A húgommal körbevettük a férjemet, hogy valahogy meg tudja gyújtani. Anyunál is gyújtottunk, mert névnapja lesz nem soká: Julianna.
De hamar itthon vagytok a temetőböl. Messze van tőletek?
Nekem arra rá kell készülnöm. Nem úgy megy, hogy hipp, hopp és máris indulok. Én szeretem, ha minden rendben van körülöttem, ha megyek valahová. Úgy értem, hogy jó a hajam, ki vagyok sminkelve, tudom miben megyek, stb. Én ilyen készülős vagyok.
Nálunk is a kis kolléganő aki nemrég jött oda dolgozni hozzánk,2 hónapos terhes, a harmadikat várja.Ő nagyon rosszul viseli, hányingere van állandóan.
Itthon vagyunk a temetőből.
Arra értettem, hogy Zsolti meg ne lássa, vagy ne figyeljen annyira rá, hogy mit veszel, hogy csinálsz majd sütit.
Szia Judit! Én jól vagyok, remélem te is. Már nem vagy fáradékony? Hányinger? Lehet tudni, hogy kisfiú lesz vagy kislány? Már a neveket ki választottátok?
Marcsi meddig tart, össze kapod magad, és fel szállsz a vonatra, és már itt is vagy Pesten. :)))))
Marcsi ezt mire értetted hogy de aranyos vagy????
Nagyon fújj a szél, olyan viharos szél van, még az ablakot sem tudom kinyitni, mert be csapja állandóan. Innen a szobából szép időnek mutatkozik, mert szépen süt a napocska.
sziasztok
megfőztem, állhatok neki össze takarítani.Jól vagytok?
Nekem is eszembe jutott Melcsi és Kriszta. Vajon találkoznak-e? Most is azt mondom, hogy de jó nekik! Én is szívesen ott lennék velük.
De aranyos vagy! Én még soha nem voltam az Auchanba. Csak gondolom, hogy egy nagy bevásárló központ.
Mi meg várjuk a húgomat, mert megyünk a temetőbe. Felénk süt a nap, csak fúj a szél. Itt is esett, sőt szakadt az este és éjjel az eső.
Rendbe szedem magam, megyek fürödni, reggelizni, mire Zsolt megjön a fociból, mert utána megyünk vásárolni az AUCHANBA. Már előre félek, hogy mennyi pénzt hagyunk ott, nagyon sok mindent kell venni, mert mindenből most ki fogytunk. Közben a mézes krémeshez is meg kell venni az alap anyagot, remélem nem tűnik fel neki, hogy a kosárba van.
Ami maradt a fizetésemből, szerintem az el is megy most.
Ígyis mérges voltam mert 4 ezer Ft-al kevesebb volt a fizetésem, pedig a bruttó bérem nem változott, és most már 16 %-os adó van, és mégis. Itt megint az jár jól akinek 300 ezer a fizetése. Puszi a kormánynak :))))
Jó reggelt mindenkinek. Vajon Melcsi elindult Pest felé, most ez járt az eszembe. Biztosan a vonaton van. Nagyon viharos szél van felénk, egész éjjel esett az eső.
Szépséges Álmokat ! Puszi
Rendben van írni fogom :)))
Pokerfood itt Szegeden az egyik dokinőmék cége.
Jó lesz Timcsy, hogy csöpögjön a nyálunk!
Én szeretem az illatukat.
Jó éjszakát! Lassan én is megyek a fürdőszoba felé. Hajat akartam ma mosni, de a végén elmaradt.
Aludjatok jót, álmodjatok szépeket, jó éjszakát gyerekek!
A teletáltól szoktam rendelni, ott is finom gyümi levesek vannak.
Szegfűszeget, fahéjat és citromot igen, szegfűborsot nem szoktam. Szegfűszeget én akasztófának hívom.
Na lányok én megyek most már viszont le feküdni. Szép álmokat nektek és mindenkinek.
Puszi nektek.
majd leírom milyeneket eszek majd a jövő héten. A grapefruit-ot azt nem vállaltam mert nem szeretem.
Marcsi raksz bele szegfűszeget, szegfűborsot, fahéjat, citromot a gyümi levesbe? Mert kell bele, az adja meg az izét. Csak sokan nem tesznek bele, és már ettem olyan gyümi levest, ami ízetlen volt, meg víz ízű.
Én egy kis rumot is teszek bele a legvégén, nem sokat, attól még pikánsabb lesz.