Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
Köszi, már előre elcsentem és megettem :D
Ezzel zárom fórumbeli soraimat, szép estét!
Most dugtam be a sütőbe.:D
Meggyes lesz a végén,ha sikerül.
Végül milyen lett a kuglóf? Nekem mindegy, jöhet!
Dolgozom babám,Julcsikám.Ilyenkorra meghülyülnek az emberek és mindenki itt tobzódik,mintha kötelező lenne.:D
Megsütöm a kuglófot.Mazsolás legyen vagy meggyes?:D
Barangoltam, kertészkedtem.
Magamba raktam egy akkora mély tányér lecsót,hogy asszem nem vagyok normális:))Addig ti hol voltatok vajon??
Na a végén nem jelentkezett vissza telón,ezek szerint elég nyomatékos voltam elöszörre is:)
Ubit teszek el,várom hogy kihűljön a lé.
1 új szomszédot nem lehetne???:))
Küldök pozitív energiát ♥
nincs sok, ha sok lenne akkor nem lennék itt :)
Mi a helyzet most, sok a meló? épp mit?
Mosolyogj, nevess :))))
Mondj 1 viccet, vagy képet
Küldök pozitív energiát és gyógypuszi a homlokodra :*
Szia Medus :)
Itt is fülledt idő van, fáj a fejem nem bírom ezt az időjárást.
Szia(sztok), nagyon szívesn Timcsy :))) mi a helyzet, nálunk fülledt-borús az ég.
De ugye felhők felett kék az ég? Ugye?
Most jöttem meg takarításból,egy bazi nagy szőnyeget is felújítottam,elégedett vagyok magammal:))Balfac szomszéd itthon van mert esett az eső,most cseszeget hogy gombázni akar menni vigyázzak a gyerekre.Miért nincs nyugalmam?Elfáradtam pihennék kicsit:((Tiszta hülyének néz mindenkit!!
Igen,depis idő van.Kicsit én is szomizom,mert hiányzik a gyerek.:(
Nálunk éjszaka óta egyfolytában esik az eső. Most is. Minden csupa víz, de közben itt is meleg van, minden nyitva.
Túl vagyunk az ebéden.
Sziasztok !
Nem bírom ezt a hidegfrontot, minden bajom van.
Fülledt az idő-borús.
Szép Napot !