Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok !
Móncsi jól aludtam éjszaka :)
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. Megyek dolgozni, majd 2-re elviszem a kutyát kutya kozmetikába, igaz elment a kedvem már az egésztől, mert sok rosszat halottam róla. Na mindegy, majd meglátjuk.
Majd ha betudok bekukkantok.
Timcsy remélem jól aludt éjszaka.
Puszi nektek.
Jo ejszakat, Marcsi, Kata.
Pihenjetek jol.
Joszandeku Baratok kozott nem szukseges a magyarazkodas...senki oldalarol sem, mert azt sem felejthetjuk ki hogy ki irja le a gondolatait, es tudjuk belole mi lakozik mogotte...
Én sem vettem rosszindulatúnak, az a rossz az írásban, hogy a hangsúly nem megy át, ami félreértésre adhat okot.
Puszi Marcsikám, én megyek már alunni, jó éjt neked. :)
Jó, de én nem rosszindulatú kötekedésnek írtam, egyébként meg igazad van ugratás tényleg. Csak rosszul fejeztem ki magam.
Jó éjszakát, várom az éjfélt. Most jöttem ki a fürdőszobából.
Én meg a kötekedés... Ezek csak ugratások, Móni meg ugrik is, és fordítva is igaz. Jókat röhögök amikor írom, meg a válaszokon is. Tegnap szomorkodtunk, ma poénkodtunk, így a jó...:))
Jó éjszakát mindenkinek.
Jo ejt Monika!
Nekem meg tomni kell a majmot mert "korog a pokol"
:D
A szo jatek mindig jo, es igazan lazan gondolkodunk mindnyajan, sosem voltam betu rago... , semilyen oldalrol... formasagok nem voltak az eros oldalam. Gyerekeim egyik sem tanult meg Magazni. Valai tudhat tiszteletlen lenni tegezve is es magazva is... Itt meg nincs is magazasi forma...
de csekelysegeken nem lovaglunk..sem formasagokon... legalabb is az en oldalaomrol...
A Csoki tortat meg inkabb Marcsit cukkoltam... De szeretnem ugy gondolni, hogy Marcsi is viccnek vette, mint ahogy en annak is szantam, mint annak idejen a ketchup-bol keszitett leves megemliteset...
Na de gyerekek én elköszönök,megyek le feküdni, mert nyúlik a szám. Dodi mindig későn jössz, vagyis nekem van késő. Olyan kár. Mikor te jössz, akkor már majdnem mindenki aludni tér.
Szívesen maradnék még, de nem lehet, mert "holnap munka, és korán kel kelni"
Mindenkinek jó éjszakát kívánok, szép álmokat. Aludjatok jól.
A csoki torával kezdődött minden. Össze kevertem a kívános a kívánatossal. Nem mindegy.
Véletlenül azt írtam, hogy milyen kívánatos vagy Dodikám, pedig nem ezt akartam írni, hanem azt, hogy milyen kívánós vagy Dodi a csoki tortára.
Akkor csak 4 óra van, nem 6 :)))))))
Csak vicceltem :))))
:DDD
Egy lokott tol milyen valaszt kaphatnal??? :DDD
Koszi, de mar meg van minden!!!
Sziasztok Szep Janyok, Moni Marcsi, Kata.
Timcsy most mar gyogyul , biztos alszik... :DD
Hat....
A karomon egy, a falon a masik, az eloszoba falon a harmadik...
A konyhaban is egy... :DDD
de Miki Mouse keze hat oraval visszabb mutat! :DDD