Netfüggők! (beszélgetés)
Nekem úgy rémlik, mintha lettem volna ma itt, csak este nem. Mónika, sok sikert neked a holnapi naphoz, biztosan jól fog sikerülni, olyan sokat készültél rá. Komolyan mondom, hogy megható. :))
Majd gondolok rád, bár azt nem is tudom, hánykor lesz, de gondolom este felé, munka után.
Na, nem baj, majd többször is elképzellek benneteket. Puszi neked. :))
Köszönöm drága Marcsikám.
Gondolj rám :))))))
Megyek aludni Marcsi, te úgyis mész dominozni. Holnap benézek majd.
Puszi mindenkinek.
Jó éjszakát. Kata nem volt, sem Dodi, sem Kriszta, és még sorolhatnám........... Timi tudom hogy miért nincs, mert beteg a gépe.
Előfordul.
Bocsi, de 11-kor lesz az utolsó domi és megyek majd domizni. Ha elmész aludni, akkor jó éjszakát kívánok!
Holnapra meg nagyon jó szórakozást, bulizást, Limulzinozást, meg "Minden jót Mónika!"
Vaaaaaaa, nocsak? Program? Randid lesz?
:)))))))))))))))
Akkor szép leszel, ha mész fodrászhoz.
Nekem majd jövőhéten lesz csütörtökön illatos a kutyám.
Neked tök jó fogyókúra ez a sok rohanás. Mindig annyi dolgot kell intézned, csak lesek.
Nekem is van egy hosszú nadrágom, azt is feljebb kell majd venni. Ma bejelentkeztem a fodrászhoz a jövő hétre. Picúr meg ma volt kutyakozmetikusnál, olyan szép és illatos lett.
Úgy elhúzott ma mindenki, nekem meg 23-ig domi van, tehát fent fogok maradni.
Ma egész nap csak szaladgáltam, még jó is, mert nem gondoltam a kajára. De most meg már éhes vagyok, a fene vigye el. Eljöttem az irodából, de vissza mentem 6-órakor, alig tudtam elszabadulni, mindenki akkor telefonált,már ki kapcsoltam a gépeket is, de vissza kellett kapcsolnom, mert a tulajdonos tudni akarta, hogy mennyi a közös költség. Aztán rohantam egy másik Társasházba, be dobálni a vízórás papírokat. Amikor haza jöttem, át mentem a szomszédba a nadrágomért, de vissza kellett mennem, mert nem jól hajtotta fel, hosszú lett nagyon, ki derült, hogy bejelölte gombostűvel, de kiesett belőle. Közben meg a szép Henna festésem meg le jött, mert ugye elmondták, hogy jobb lenne ha nem érne hozzá ruha, mert akkor le jön, hát lejött, pedig szép volt nagyon.
Nem vigyáztam rá.