Netfüggők! (beszélgetés)
Hát így igaz, hogy szülinapodra szerettem volna ott lenni, köszönteni. De miután ez nem jött össze ezért döntöttem/döntöttünk úgy, hogy most találkozzunk. Sajnos az idő nem valami kedvező, de sebaj, így is nagyon jó lesz és nagyon várom a szombatot!
Tényleg összehozunk egy olyan találkozót, amelyet szintén régóta tervezzük, amelyen mindenki ott tud lenni, aki szeretne.
Na itt vagyok! Igen Marcsi, én másra gondoltam, azt hittem, hogy van még valami más örömöd is.
Én azt hittem, hogy már tudják a többiek, hogy mi talizunk. Tavaly óta beszélünk erről. Az igazság az, hogy Marcsi a szülinapomra szeretett volna jönni. :))))))) Csak hát nem jött össze, mostanra jött össze.
De ne búsuljatok csajok, mert tényleg tervezzük, hogy majd közösen talizunk. Akár itt nálam
Örülök, hogy örülsz neki. Én már nagyon várom és gondolom Mónika is.
Gondolom, hogy átadod a gépet Jocinak.
Jó éjszakát kívánok!
Szia Kata és mindenki!
Nos, elárulom Nektek, hogy szombaton találkozni fogok Mónikával! Megyek fel Pestre! Huráááá
Mónika! Te másra gondoltál? Én erre, mert nem bírom magamban tartani, mert nagyon örülök neki!
Szia !
Örülök hogy ilyen szuper hétvégéd lesz akármi is legyen az :)
Sziasztok!
Majd csak eltelik ez a hét is. Én nagyon várom a hétvégét! Nagy örömöm fog teljesülni hétvégén. Hű, gondolom most mennyire felcsigáztalak benneteket, hogy mi lesz velem? Na majd elárulom nem soká.
Szia !
Enyém jól eltelt melóval, aztán most itt dekkolok :)
Sziasztok!
Nálunk süt a nap és nincs annyira hideg sem. Ma elkezdődik a szokásos heti rutin.
Sziasztok!
Kellemes és szép napot kívánok mindenkinek!
Felénk még mindig fúj a szél és 4 fok van, azaz hideg. Megyek le, mert megyek a Rossmannba és a 100-asba. (ABC)
Sziasztok !
Délután jövök amint hazaértem.
Igen dolgozok :)
Kellemes Hétfőt !
Sziasztok!
Rohadt hideg van,hiába süt a nap.
Szép jó reggelt mindenkinek. Gyönyörűen süt a napocska, és nem fújj a szél végre.
Indolok a dolgozóba. Úgy aludtam volna még.
Szép napot kívánok mindenkinek. Timcsy biztosan bent van a meló helyén, és ezerrel dolgozik.
Szep jo estet mindenkinek.
Keszulodok egy hosszabb szabadsagra...
Mivel Marcsi nem nyerte a lotton a repcsi jegyeket, igy kenytelen fogok hazalatogatni egy jo darabig.
Hogy mikor tudok ott majd Hoxahoz jutni, azt meg nem tudom, de ha lesz alkalom, megragadom.
Addig is, kellemes nyarat Mindenkinek!!!!