Netfüggők! (beszélgetés)
Mindegy hogy ki nyeri meg, Alekosznak indul show műsor feleséget keresnek neki :)
Szerelem a legfelsőbb szintekig !
Elköszönök tőletek lányok, megyek fürdeni, aztán fekszem le. Majd holnap jelentkezem. Remélem nem fog esni az eső. Puszi nektek. Mindenkinek jó éjszakát kívánok.
Miért, szerinted ő nyeri meg? Nem teljesen vagyok képben, de tudom, ki az. Most ki párbajozik?
Alekosz show-ja persze :)
Szerintem hamarosan vége lesz, végre... :))) Írja Marcsi, hogy az utolsó párbaj, utána gondolom, még egy hét, és akkor lesz a döntő.
Meg ne haragudjon, aki nézi, csak vicceltem, nektek biztosan hiányozni fog. Majd lesz más helyette.
Sziasztok !
Mi is nézzük a VV-t most.
Rendben, tudomásul vettük, bár nem örülök neki, de ez van. Menjél nézni. Vége lehetne már ennek a VV-nek :)))))) Irgum-Burgum :)))))))
Mindjárt megyek le sétálni, most úgy látom nem esik az eső, aztán meg megyek fürödni, most hajat nem kell mosni, mert tegnap mostam.
Lányok! Bocsi, hogy most nem leszek itt. Nézem a VV-t, de néha szünetben itt leszek, mert közben domik is lesznek.
Kata fogunk rád gondolni, nehéz lesz, de utána könyebb lesz ha túl vagy rajta.Boccs, hogy ilyet írok. Párod is megy veled?
Holnap gondolok Rád Katám. Túl lesztek rajta és azután már egy picivel jobb lesz -talán.
Régebben szombaton volt, de most van valami Csillag születik és emiatt vasárnap van. Ma van az utolsó párbaj. Azután már csak hárman maradnak és közöttük dől el, hogy ki lesz az első.
Ja, párbaj van, nem kiválasztás. Mindegy, én egyiket sem nézem, Laci nézi Hofit. Szeretem, de már egy kicsit unom, sokszor van a tv-ben mostanában. Kíváncsi lennél, a mai helyzetre milyen poénokat mondana... :)))
Na, én is jóval kezdtem...
Ma lesz a kiválasztás? Nem szombaton szokott lenni?
Sziasztok. Holnap gondoljatok rám, 1-kor lesz a temetés, már most ideges vagyok...
Visszaolvasok, mit írtatok ma.
Áááá,ez nála nem összefüggés.Képes egy -egy ünnepet úgy elcseszni,hogy csak ihaj!
Szia Krisztám, biztos azért volt normális anyós, mert anyák napja van. :)))))
Sziasztok!
Pocsék idő volt ma.Pedig jó lett volna kimozdulni kicsit.De így bent ragadtunk a lakásban.
Paki is hisztis volt.Laci meg...inkább hagyjuk!
Anyós viszont normális volt!Ez is egy eredmény mára.:D
Na megyek a dolgomra, majd vissza nézek később.
Holnap hétfő, kezdődik a munka, rá adásul, tegnap hallottam, hogy a számítógépem tönkre ment, és nem lehet tudni, hogy meg vannak-e azok amit dolgoztam, az lesz a szép, ha nincs meg,akkor nem is tudom mit csinálok, ha nem lesz meg. Annyiszor mondtam az öcsémnek, hogy mentsük le az adatokat, amit dolgoztam.
Gyere hozzám, van édesség is, meg még milánói.
Most kávéztunk, mert majd nem elaludtam. Olyan álmosító idő van. Meg úgy ennék valami jót!
Ezt nem szabad kétségbe vonnod. Igen, nagyon!
Hát igen tévedtem, de van ilyen, de azért szeretsz ugye? :))))))
Nem azt, amire gondoltál. Azért nem kérdeztem, mert megszárítottam Picúrt is, közben Pali elfoglalta a gépet és most állt fel innen. Ezért csak most tudtam jönni.
Jó Marcsi, de még nem kérdeztél semmit. :)))))))
Sejtem mit fogsz kérdezni :))))))))))))
Itt is esik egész nap az eső, jól elmossa a majálist.
Majd nézünk este a kiválasztást nekem mindegy ki megy vissza. :)
Most lettem kész Fickóval. Mindjárt jön fel Picúr. Ezért utálom az esős időt.
Mónika! Kérdezek valamit priviben.
Én is most voltam lent sétálni, most csak egy kicsit esik, de minden csupa víz, és sár. Egész nap ilyen idő van sajnos. Pedig Május 01.-én nem szokott ilyen idő lenni.
Én is azt kívánom mindenkinek!
Már itt is esik az eső. Fickó most van lent, várom a hajszárítóval és a langyos vízzel.
Estére lesz a VV utolsó párbaja. Hajrá Anikó!