Netfüggők! (beszélgetés)
Jó sokat írtatok, én meg csak most néztem vissza, azt hittem, pangás van.
A fáradtság titka, hogy nem alszom rendesen. Tegnap 1 óra elmúlt, mire lefeküdtem, utána meg elkezdett dörögni az ég, villámlott, amikor éppen elaludtam volna. Ki is ment a szememből az álom, alig bírtam aludni, reggel meg keltem, igaz, majdnem 8-kor.
Az volt a jó, amikor (régen) 10-kor elaludtam, és 6-kor keltem. Most nem bírnék, mert Laci sem korán fekvő, nem kényszeríthetem, én meg nem tudok tv mellett aludni. (na, jó hosszú voltam, bocsi)
Én is végig nézem a Grace Klinikát aztán szunyóka :)
Aki még fent marad, annak jó dumcsizást. Én megyek fürdőszobába, majd lefekszem. Pedig délután aludtam egy kicsit, mégis nyúlik a szám.
Holnap találkozunk.
Az az igazi, amikor az embernek sofőrje van. Te meg irányítod.
Tudod nálunk húgom dönt, ő vezet :)
N4ekem se ártott meg soha a huzat.
Okké Timcsy! Még én sem tudom, hogy lesz bográcsozás, vagy nem?
Különösebben nem árt nekem a huzat szerencsére. Elég szívós vagyok.
Szombat reggel kiderül hogy mi lesz megyünk-e arra-fele.
A fenét! Ma kapott egy telefont, hogy elhalasztották augusztus 4-re.
Hát pontosan nem tudom mi lesz a vége, majd csütörtökön meglátjátok :)
Csak meg ne fázzál a huzatban Marcsikám. Ne hogy a szemedre menjen valami huzat. Tényleg mostanában fogják Műteni a férjed szemét ugye Marcsi?
Engem nem vállalt el csak a jövő hétre. Pedig szerettem volna szép lenni (már legalábbis a hajamat illetően) ha találkozok Veled!
Vááááááááá Rövid lesz a hajad, és barna?
Én meg csütörtökön új frizura :)
Én meg egy kicsit huzatban ülök. De nem baj, van mikor huzatban alszok.
Most olyan jó kellemes szellős az idő. Kicsit fújj a szél.
Én nem tartom meg, azt sem tudom hogy kellene és pénzem sincs.
Juj de jó, szülinapja lesz Fickónak. Én megtartottam tavaly az enyémnek az 1 éves szülinapot, de most a 2 éves szülinapját nem fogom megtartani.
Hát én ilyet nem rendezek. No meg nem is mennék el ilyenre.
Hétfőn meghívtak Szentesre, de nem tudok menni. Kutya szülinapra. Az én kutyámnak a tesójának a gyerekének lesz az 1 éves szülinapja. Jó lett volna menni, de ugye, mások is lesznek, és az enyém neki menne a többi kutyának. Meg nincs aki le vigyen, én meg nem vonatozok a kutyával.
Ja toklász nálunk is szokott lenni a szőnyegen, meg mindenhol. Úgy utálom.
Nem hiszem, mert azt megtaláltam volna. Valami más lehet. Remélem az orvos megtalálja a bajt.
Holnap 4-re megy mind a kettő a kozmetikába. Utána fotózom őket, mert Fickó holnapután lesz 1 éves.
Az én kutyám majd jövőhéten megy csütörtökön kozmetikába. Én meg most pénteken megyek, de csak hajszárításra.
Csak nem toklász ment bele? Az enyémbe is annyit találok a szőrén, na meg a lakásba is.
Mondjuk mostanában én is fáradékonyabb vagyok, igaz, nem túl sokat alszom mostanában. Nagyon rossz alvó lettem.
Igaz már nyár van.
Bejelentkeztem ma a fodrászhoz, de csak jövő hét csütörtökre tudott beírni. Megy szabira és millióan vannak nála.
Közben Picúr sántikál az egyik lábára. Annyira rágja és nem engedi hogy megnézzük. Azért, amikor lábat mostam neki megtapogattam és megnéztem, de semmit sem érzek. Holnap Pali elviszi állatorvoshoz. Nem tudom mit tudnak vele tenni. Egyfolytában csak rágja, rágja.