Netfüggők! (beszélgetés)
Zsu majd jó sokat írunk egy bejegyzésben,ha nagyon megközelítenénk a bejegyzést.:DDDD
Így tartjuk fent neked!:DDD
Szia Annám!
Igen, majd közeledve jelzem, hogy "foglalt" a 6000-ik beírás. Csak aztán Zsu el ne felejtsen jönni. Mert mi van, ha sokáig nem jön, mi meg várjuk, mert mondókánk lenne, közben meg elfelejtjük! No ezért kell Zsunak mindennap benéznie!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Egy kicsit én is besegítek, hogy hamarabb meglegyen a 60000. Remélem, ha odaérünk nem felejtem el, hogy Zsunak van fenntartva.
Majd legyetek szívesek emlékeztetni, ha már ott járunk. Köszi.
Katám,mióta nem szerelünk,egy ember volt bent.:(
Nagyon meleg van kint,így inkább később jönnek a vevők.
Szia Krisztám!
Hát ilyenek ezek a mai vitrinek és szinte bármit lehetne felsorolni. Ha ez ember vesz valamit, amit saját magának kell összerakni, akkor tuti, hogy valami kis csavar, vagy kütyü hiányzik a zacskóból (hahaha, most más zacskóra gondoltam!) Aztán ember legyen a talpán, aki mindazt összelegózza!
Marcsikám, szép lesz a házatok, főleg, ha egyforma lesz az erkélyeken az üveg. Csináltassák is meg ! :))
Tegnap már nem voltam, de gondolom, észrevetted...
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Mónikám, sajnálom, hogy valami nem kóser... Én is szoktam úgy lenni, hogy nincs kedvem beszélgetni, mindenkivel előfordul néha. Remélem, hamarosan rendbe jönnek a dolgaid.
sziasztok!
Eddig vitrint szereltünk a kollégával.Jó másfél óra alatt raktuk össze,mert semmi nem stimmelt.
Sziasztok!
Hát Zsu nem volt vicces! Bocsi, de nekem idegesítő volt. No mindegy, ez van.
Mónika! Sajnálom, hogy ideges vagy mostanában. Remélem már nem sokáig tart az egész és újra a régi Mónika leszel.
Amúgy zajlik az élet nálunk is rendesen.
Kopácsolnak a házban, mert mindenki - most mi utánunk - csináltatja az erkély üvegét. Az meg kosszal és zajjal jár. Én is mindjárt kopogni fogok, mert diót török, vagy lehet, hogy kidobom, mert már nem jó.
:)
Bocsi tudom nem vicces!:)))