Netfüggők! (beszélgetés)
Na végre,hogy megtört a kötelező hallgatás.:DDD
Kár,hogy Zsu ma nem volt,de ez van.Tényleg próbáltuk fent tartani neki a helyet!.:DDD
Szia Timcsy! Jól tetted. Ha most még nem írt volna be senki, én írtam volna be. De most jöttünk fel a kutyasétáltatásból.
Timcsy! Tudod mit jelent ez a szép kerek szám. Ma Te fizeted a kört!
Kutya jól van, csak szeretne haza jönni, de féltem.
Viszont a házra vannak érdeklődők, pedig még meg sem hirdettem. Gyorsan be kell fejeznem, hogy normális áron adhassam el és az új házba majd viszem a kutyát.
Sziasztok!
Szép estét!
7 óra elmúlt.
Én bemerek írni :)))
Üdv Mindenkinek !
Szép Estét !
Mint ezen a fórumon talán az egyik legrégebbi írom ezt a pár sort:
Kedves Zsu!
Adva van a lehetőség, hogy a 60.000 hozzászólás a Téd legyen.
Délelőtt szólt még mindenki hozzá és közeledve a 60.000-hez mindenki leállította magát. Én is ezt tettem eddig, azonban kérlek Zsu, hogy mondj valamit, hiszen most a következő a Te beírásodnak a helye.
Lányok! Én úgy gondoltam, hogy ha mondjuk 19,00 óráig nem szól hozzánk Zsu, akkor én ezennel feloldom ezt a zárlatot és bárki, bármit mondhat, mint a 60.000-ik hozzászóló!
Délután vasaltam, azonban mindig be-betekintettem a fórumra, de ezidáig semmi, nem járt itt Zsu.
Nos, tehát kérünk kedves fórumot indító, hogy jelentkezz be és mondj valamit, különben - sajnáljuk -, de elvész ez a lehetőséged!
Hahó mindenkinek!!!!Zsu hol vagy már??????:DDDD
Mindenki téged vár!!!Subi-dubi!
Jó reggelt kívánok mindenkinek! Még most én is beköszönök, remélem tényleg jön Zsu, mert most már nagyon közel vagyunk tényleg hozzá.
Én most addig már nem jövök ide, ameddig Zsu nem lesz jelen és nem írt be, utána jelentkezem.
Puszi mindenkinek! Jó munkát és kellemes otthoni tevékenységet kívánok annak, aki otthon van.
Írni írhat,csak ne az utsót!:DDDD
Jó éjt az alvóknak!
Megyek én is, vigyázzatok a beírásokkal. Remélem, nem pont most ír be egy "idegen"...
Jó éjszakát mindenkinek!