Netfüggők! (beszélgetés)
Itt is esegett a hó :)
Hazaértem !
Szétrobban a fejem.Ideért a hó.:S
Jó reggelt! Aludtam egy picit, nem sokat, de jól esett.
Szia Marcsi !
Na látod, remélem ide talál Misi :)
Beszéltem már vele nagyon ügyes képszerkesztő :)
Már a másodállásban vagyok csak vacakolnak a programok nem haladok velük így benéztem :)
további gyógyulást,édesapádnak,örülők hogy jobban van.DDDD
Szia Krisztám! Örülök, hogy jobban van. Sajnos a szobatársakat nagyon ritkán tudja a beteg, vagy a hozzátartozó megválogatni.
Sziasztok!
Itt nincs hó,csak hideg és szikrázó napsütés.
Apu jobban van.Ma egész jól el lehetett vele beszélgetni.A szobatársai borzalmasak.:S Az egyik hülyébb,mint a másik.:S
Timcsy! Képzeld el, hogy Misitata írt és nem találja a fórumot. Lehet, hogy klubbot írtam neki. Remélem meg fog bennünket találni és jön ide beszélgetni néha. Örülök neki, gondolom Te is.
Jó reggelt, azaz már szép napot kívánok mindenkinek!
Itt is esett és esik most is, de olyan apró szemmel, hogy alíg látni. De, amikor lent voltam a kutyákkal persze érzékeltem a hóesést. A kutyák a lábukon szinte egy-egy hógolyót hoztak fel, úgy lógott rajtuk.
Sziasztok !
Reggelre esett kb. 1 cm-es hó :)
Azért nem vitte túlzásba most sem ez az idei tél már csak ilyen.
Marcsi dolgozni is voltam, meg dolgom is volt este, pedikürösnél voltam, mert már a nagy lább ujjamaon a köröm, megint be volt nőve a talpamon nem kellett reszelni, meg bőr keményedést sem kellett le szednem, meg Karácsonykor kaptam egy fél órás ingyenes hátmasszázst, és még ott is voltam.
Sziasztok! Jó reggelt. Jajj de nehezen kelek fel.
helo lányok,szép jó reggelt kivánok nektek,nálunk esik a hó ,de minek-úgyis elolvadt.
Jó sokáig voltál ma is. Vagy nem dolgozni voltál eddig?
hello,kb 2 napja vánszorog nálam minden ,a hoxa is.nem vagytok egyedül,hü de sajnálom a cicuskát,szegény gazdája biztos vigasztalhatatlan.
Nekem nem lassabb mint máskor.
Nekem is lassú, de szinte minden.
Sziasztok!
Palinak boldog névnapot!
Igen, nagyon aranyos, gondoltam, hogy kislány, de mondom megkérdezem, ne hogy rosszul véljem.
Gyere máskor is. Puszi
Felénk is őrült szél van és hideg ezáltal. Mi is most jöttünk fel a sétából.
Fél éves volt és elütötte egy autó a ház előtt.
Szegény cica nagyon sajnálom.
Timcsy és Anikó köszönjük szépen!
Itt is nagyon hideg van sajna!!! És az a szomorú, hogy mennem kellene a boltba elfogyott a kávé és reggel nagy bajban leszek!!! de még erőt kell gyűjtenem, hogy elinduljak!
Nagyon köszönöm a szíves fogadtatást! Kislányom van! Egy tündér!!!
Itt hideg szél fúj, és borult az ég.
Délelőtt egy kis hószállingózás is volt.
Ciluét elütötte az autó :(