Netfüggők! (beszélgetés)
Egyébként a kissé pocakos, kopaszodó hapsik jobb lelkűek. A vékonyak nagyon robbanékonyak, stb. stb. sok rossz természetük van. Ja és bagóznak. Az enyém is nagyon. Régen én is cigiztem, de 1982 óta nem.
Ha ruha nélkül ronda akkor mit akarsz vele?
Én is a vékonyakat szeretem, pardon szerettem. Soha nem is volt kövér, pocakos hapsim. Elég ha én "jó húsban" vagyok.
De lehet, fogpiszkálóval bejelölöm a dió nélkülit.
A húgomnak meg fehéj nélkül lehet csak csinálni, mert a fahéjtól meghalna. Ez tényleg igaz. Régen még lánykorunkban evett valamit és az utolsó pillanatban mentették meg. Allergiás rá, felpuffasztja és megfojtja.
vékony,cingár pasi,régen Ő volt az Istenem,de azóta elfogyasztottam pár pasit,és rájöttem,mennyi jobb testű férfi van! :DDDDDDDDDDD
Na akkor kihagyom, mert a diósat nem szeretem.
Egyik sarkát nem lehetne dió nélkül csinálni?
mondjuk egy farmer,pulcsi,normális cipő,megborotválkozva,illatosan,megfelelne!vagy sokat kérnék tőle?
Jaj ápolgasd is a férjecskédet, mert olyan betegek tudnak ilyenkor lenni. Majd nem a halálukon vannak, tudom az enyém is ilyen.
Az is nagyon fincsi lesz. Most egy kicsit másképp fogom csinálni, mint a múltkor. Mert most megbolondítom egy kis dióval az almát. Hátha még jobb lesz.
najjjazééé ám:) és miben látnád szívesen?:)
dehogy is!:)) csak írtam!
jól van na le ne baxál már:)
nem öltöny,de nézzen má ki valahogy,ha megjelenik valahol!neeem?Minden helynek megvan a maga öltözéke!
naaah,hadd legyek kicsit az! :)
Métr nem mndtad neki, hogy csakis öltönyben vagy hajlandó!!-DDDDDDDDDDDDDDDD
jajj,bammeg....ne legyé má nagyképűűűűűűűűűű-:)
nem,csak rontja az imidzsem,ha mondjuk egy jónevű kávézóban ücsörgünk! :)
de mééé?? Szégyelled a munkásembört, he??:)
akkó'jó,mert én megyek,kicsinosítom magam,és irány...fene tudja hová akar menni,de ha megint munkásruhába jelenik meg,otthagyom! :D
ami a pistának jutott eszébe! :)
jesszusom.....mik nem jutnak eszedbe:)
nem hiszem!:) nem akarok az ex pasimmal d...ni!:)
Délután úgy lekezelnek, hogy az csak na!
na ácsi....várgyatok...visszaolvasok...
azé vagyunk mi nők,hogy kezeljük őket! :)
Ők meg azért,hogy ők minket! :DDD
így van!Sipirc!Én nem hagynám,hogy csak ott feküdjön egész nap!:))
Nem- nem! A férfiak nagyon betegek tudnak lenni.
Annyira, hogy magukat nem is tudják kezelni.