Netfüggők! (beszélgetés)
Hideg van és még csak most jön a java.Most olvastam,hogy vasárnap lesz a legnagyobb hideg.:S
Pont mikor kimentem volna az állatkertbe.:S
Mónika! Hát elmondom Neked, hogy nálunk sem szokott torta lenni. Pezsgő az van, mert veszek, de különösebb ünneplés nem szokott lenni. Annyi, hogy ketten megiszunk egy üveg pezsgőt, amelynek a nagyrészét én iszom, mert tudod Pali sörös. Én meg örülök neki, mert szeretem a pezsgőt.
Nagyon hideg van felénk. Most jöttem fel a kutyasétáltatásból. Most egyedül sétáltattam mind a ketőt, mert Pali várta a vízórást. Az éves nagy leolvasás volt. Megkaptuk a 3 havi gázdíjat is, amelyek: 28-32-24 ezer forintok. Szép mi! Megkaptuk a villanyóra elszámolást is. Az nem sok. Általában 9 ezer akármennyi szokott lenni, most 3.500 Ft. Tehát abban túlfizettünk. Nem tudom a gázt miért kalkulálták ilyen magasra. Márciusban kell fizetni a 31 ezer akármennyit. Hát ez van!
Ma itt voltak keresztanyámék apunál és hoztak nekünk is egy 2 dl pálinkát (jól megerőltették magukat!), amit főztek. Hát nagyon fincsi. Iszogatunk ebben a hidegben. Szeretem a házi pálinkát.
Sziasztok !
Szép estét mindenkinek !
Tudod Móni,nem igazán ünnepeltem,hiszen a Lacival épp nem vagyunk jóban,sőt mondhatni azt is,hogy nagy a gáz.Így inkább stresszben telt,hogy ne zaklasson egész nap.Annyi volt az ünneplés,hogy este a lakótársammal megittunk 1-1 pohár pezsgőt,meg ma kaptam a kollégámtól egy álomszép orchideát.
Idén a torta elmaradt,bár ahogy Ágit ismerem,biztos megkapom utólag.:D
Anyukám meg nem volt a topon,mert apu épp szar állapotban van és ez őt is nagyon megviseli.Úgyhogy most az idei szülinapom is elég szarul sült el.
Picúr jól átvágott. Lementem vele újra és szaglászáson és egy kis pisin kivül nem volt neki semmi. Jó nagy kört csináltunk. El tudom képzelni Fickó addig mit össze ugatott fent.
Én kimondottan bírom az ilyen hidegeket. Nekem kellemes ilyenkor sétálni, csak mégis már úntam.
Jó reggelt mindenkinek! - 11,1 fok volt, amikor a kutyákkal sétáltam. Keleten van talán a leghidegebb. Közben meg süt a nap.
Picúrnak hasmenése van, indulok vele másodszorra lefelé.
Jó reggelt
(_)?(_)O
Marcsikám, nem csoda, hogy szédülsz, hát nem is tudsz egy jót aludni a dominó miatt. Na, én tuti nem kelnék fel, akkor sem, ha nyugdíjas lennék. Még akkor is ideges leszek, ha éjjel megszólal egy kocsi riasztó, vagy a vonat dudál, és felébredek. Még ilyet, hogy a legszebb álmomból felriasszon!!!
Igaz, erről szól a függés. :)))
Marcsikám, remélem, végleg elmúlt a szédülés, de ha mégsem, próbáld kipihenni magad.