Netfüggők! (beszélgetés)
most is dolgozol?
jajj...én sajnos egész héten csak csütörtökön leszek szabad.holnap meg munka után megyünk bulizni szerdán reggel meg dolgozni.hát kíváncsi leszek hogy milyen állapotban leszek!félek hogy rosszba.
nem vagyok szomorú,csak ez kiakaszt.egyébként minden ok.még forgalom is volt,ami nagy szó,mert mostanában nem kecsegtetnek a vevők:)
ne légy ilyen szomorú!!!
légyszives!!!
mesélj v.mi mást!!!
hát,jah én is így tennék,ha a L nem ott lakna vele:(
de sajnos így muszáj vagyok őt is elviselni.
most még kicsi a gyerek és még szereti a nagyanyját,de nagyobb lesz és lesznek kérdései...
az biztos,nekem még nincs ilyen gondom,de az biztos hogy ha minden be bele fog szólni az anyos akkor csak mutatóba fogom hordani a gyereket.
persze,hogy bánt,hiszen kihat a gyerekre.most mehógint az a téma,hogy mi ellene neveljük a Patrikot.csak épp azt nem veszi észre,hogy a saját viselkedésével,fogja a gyereket elidegeníteni.pedig most még szereti a gyerek:)
és az téged bánt?
én most se nagyon beszélek az anyossal de nem is érdekel!!
az jó,ha boldog vagy:))))
kicsit mérges vagyok exanyósomra,mert most megint no complett,de azt leszámítva,minden ok.
a szombati rallyt leszámítva jól,meg boldogan:))
és te?gyerkőc?
hi!
semmi!mindenki hétvégézett:)vagy csak nem csinált semmit.
hogy vagy?
miért?
szia
semmi extra nem volt több mint 2 és fél napig?
háhá nincs is mit visszaolvasni:(
sziasztok itt v.ok.mi újság veletek?Na most biztos hogy nem olvaslak vissza titeket mert ez nagyon sok lenne.
bocsi ,mennem kell,majd később jövök ,ha tudok.
Szegény te!Remélem az eü gondokon túl vagy?!Mit dolgoztál/Dolgoznál?
Nálunk 2 évig tart a gyereknevelési szabi,igy már az enyém letelt,csak egészségügyi gondok miatt nem tudtam visszamenni az előző munkahelyemre és most itthon csücsülök pénz nélkül.a héten is voltam egy csomó helyen érdeklődni,de semmi olyat nem találtam amit el tudnék végezni .
Nem ,sajnos nem olvastam,talán pár év múlva,ha nő Patri,mert most még nem igen lehet tőle semmit csinálni.a filméhségemet sem tudom rendesen kielégiteni.
Nem értenek ehhez a férfiak:)Olvastad már a könyveket?
Az enyémnek se nagyon jön be,az előző részt mikor megnézte csak annyit mondott egyszer meg lehet nézni.
Sajna nem!Félig meddig megnézettem vele de azt mondta, hogy ez hülyeség!!!
Meg ez igazi barátnőzős film, szerintem!
Bocs de nagyon nem fog az agyam, lehet pihennem kellene még!
Már alig várom, teljesen be vagyok sózva!!!
Ha nem is a héten,de a jövő héten megnézheted az Újholdat.
bocs de nem értem mire írtad, hogy szerencsésebb vagyok!?
mégis szerencsésebb vagy mint én.Pedig én is nagyon kiváncsi vok rá,de ezért nem utazgatok,majd megnézem hátha lesz egy jó minőségű camos.
Sziasztok.
Nem ,én nem dolizom,sajnos:(.
Szakad az eső,gyerkőc alszik,kifáradt a tombolásban én meg keresek vmi olvasnivalót.