Netfüggők! (beszélgetés)
Én is épp most mondtam, hogy tudom, hogy nem kell menni holnap és virulok, pedig du-án nagyon fáradt voltam:)
Én még nem megyek aludni, mert még lesz kétszer dominó. Hiába a függőség.
Jó éjt Neked is, álmod szépeket!
Ilyenek vagyunk mi lányok, mindig olyat szeretnénk ami nincs:)én szereném ha egyenes lenne, vasalom, és ha egy kis pára van máris göndörödik/teszem hozzá a melóhellyel szembe van egy tó-mindig párársabb a levegő/
Ez az látjátok! Akinek egyenes göndört szeretne, akinek göndör egyenest. Jók vagyunk mi! Nekem a pajeszom ha már egy kicsit megnő, egyből begöndörödik és akkor hülyén áll.
No beszéljünk másról, a hajunkat kitárgyaltuk.
Én viszont tényleg csak bekukkantottam, úgyhogy megyek is.
Jóéjt mindenkinek!!!
Nekem meg tök egyenes. Mindig bele kell szárítanom valami kis hullámféleséget :)
Nem tudom, filóztam már szinte mindenen, de még van idő mert kb a felénél jár:)
Pista köszi, rendes vagy, hogy így fejben tartod a lányokat, majd én is megszokom és megjegyzem.
Tényleg Pista Neked viszont a névnapod lesz decemberben.
Mekem is nagyon tetszett:(((
ja és nekem is göndörödik, állandóan vasalom:)
Bocsánat, nagyon figyelmetlen vagyok. De jó, mert legalább tudom.
Sziasztok! Még bekukkantottam, mielött lefekszek :)
Sajnos az én fodrászom sem tökéletes: festeni és melírozni azt nagyon tud, viszont beszáritani egyáltalán nem :( Mikor hazajövök moshatom meg újból és szárítahatom be én :(
Viszont aki jól beszárítja, az meg nem festi be rendesen...
Zsu, milyen színűre szeretnéd??
Jótól kérdezed! Zsu-nak 30.-án.
Jaj, tök jó, nekem tetszik az olyan frizura. Nekem alapjában véve göndörödik a hajam és persze azt szeretném, ha egyenes lenne. Utoljára, amikor Moszkvában laktam akkor volt félhosszú a hajam, de akkor még nem is őszültem. Most már viszont a saját öreganyám lennék, ha nem festetném.
Lányok! Kinek lesz még szülinapja ebben a hónapban? Én úgy emlékszem, hogy még valamelyikőtöknek az lesz.
Az én fodrászomat is csak dícsérni tudom, én találtam ki, hogy mit szeretnék de az én vékonyszálú, csutka hajamhoz nem jött be, pedig először mindenki dícsérte/hátul felvágattam teljesen rövidre, oldalt-elől meghagyva vállig érőre/
Az én fodrászom a város egyik legjobb fodrásza, igaz a legdrágább is.Nagyon jól vág, viszont a festésnél egy kis hiányossága van néha. Már többször megcsaltam, de mindig visszatérek hozzá.
:-D
Én meg rossz frizut vágattam legutoljára és növesztem, növesztem de.....ja meg növesztem le a feketét tehát elég gázul nézek ki:)
Ja tegnap meg Picúr volt kutyakozmetikusnál. Olyan édes lett. Most ráadjuk a kis ruháját, mert fázik. Ma este az utolsó sétánál majd nem elkapott egy kislány kutyát. Azt mondja a férjem, hogy már majd nem meghágta. Szegény, annyira kellene már neki egy kislány! Várom a januárt, mert akkorra két helyről is igérték, hogy felhívnak, ha tüzel a kislány.
Jó szívesen, csatold le és küldöm a kész fejet.
(Vicc volt!)
Nekem is reggel mondja a férjem, hogy még nem fésülködtél meg ugye? Mondom dehogy nem, ennél jobbat nem tudok már csinálni ebből a hajból. Azt mondja, hogy hátul lapos és lyukas olyan, mint egy madárfészek. Mondom, nem baj, majd beköltözik valami madár. Tényleg ha megnő, már nem tudok vele mit kezdeni. Hiába jó ideje a rövid hajat szeretem.
Jaj az én fejemet is elvihetnéd, már nagyon gáz a hajam!
Lajost több fórumon is megtalálhatod. Nem veszett el.
Rafináltak ezek mind....mindent jól meg kell nézni!
Na jó nem forszírozom tovább.
Holnap, holnapután itthon vagyok, azaz csütörtökön fodrászhoz megyek, mert már nagyon rám fér.
Igen azok, de ők gondolták, hogy jobb lesz nekik nem itt!
Éppen ma gondoltam Lajosra, mert van egy nagyon jó E-mailunk még mondtam is a férjemnek, hogy kár, hogy nem tudom neki továbbküldeni, mert annyira szép erdővel kapcsolatos. És mint tudjuk Ő vadász.
Igen jól hangzik, de vannak azért hátulütői is, bár érdemes elgondolkodni rajta. Az első évben 1 forint. Három év hűségnyilatkozat, 50000ft őnrész van, tehát addig semmit nem fizet.
Nagyon sajnálom, mert nekem nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak. A srácnak meg olyan humora volt! Kár, hogy már nem jönnek.
Nekem Vivi is nagyon aranyos kislány volt és sajnálom nagyon, hogy nincs itt.