Netfüggők! (beszélgetés)
Te is jól benyelted ezt a cuccost!Reméljük hamarosan jobban leszel!:)
Megvagyok.Allergiás vagyok az új tipusú antibiotikumra.Ezért aztán a gyulladás nem nagyon akar elmúlni.
Dehát majdcsak megszabadulok tőle:)))
Maruszja!te jól vagy?Véget ért a munka?
qui--sajnálom,a történteket!Én is úgy meg voltam dagadva,hogy azt hittem megfulladok!állandóan köhögök,hörgök,nehezen kapok levegőt!a fejem szétesik,meg a gyomrom,a sok köhögéstől! :(((
Hát szép, mondhatom! És rendben vagy?
hááát a mentő bevitt megfigyelésre.elvileg bent kellett volna tartaniuk 24 órát,hogy biztosak legyenek abban,hogy elmúlt a gégeduzzanatom.de az ügyeletes fül orr gégész kidobott 10 perc után éjszaka.majd hogynem azt mondta,hogy kitaláltam én az egészet.
Nem is mondtad, hogy kórházba vittek! Vagy "csak" az ügyeletre? Mert pl. nálunk is az van, ha valakinek valami baja van rendelésen kivül, akkor ügyeletre kell menni a kórházba.
bevittek a kórházba?mi történt?! :(( jobban vagy már?
dolgozom.jaja.jó otthon,de azért jó néha embereket látni.most cseszett le az öcsém telefonon,hogy miért nem értesítettem senkit hétfőn éjszaka,mikor bevittek a kórházba.:)mire odaértek volna én már otthon is lettem volna:)
gondolom,nem egyszerű,hogy még cipelned is kell a gyerkőcöt!dolgozol most?
berodual N. jó kis hörgőtágító.de néha ez sem elég.főleg ha a Pakit cipelni kell.
:))) te vagy a mi szupernagyink!♥♥♥♥♥
Hát igen, lassan én mindenki mamája leszek! Örülök neki, hogy ennyi aranyos lánnyal, fiatalasszonnyal megismerkedtem és ennyi gyermekem lett! Hiába az Élet kárpótol, köszönöm neki!
igen,hétfőn megyek vissza hozzá,de olyan hülyén mondta,hogy:kizárt dolog,hogy jövő héten mész dolgozni! :SS
melyik pipát használod?A miflonide-ot?
Háhá én is pipázok!:)
mit mondott a doki?még betegállományban vagy?
Szia!Jobban éppen nem vagyok!Sópipával lélegzem! :S
A többit inkább priviben,mert bajom lett belőle! :((
sziasztok!
itt vagyok!
kivel mi van????
bár dolgozom,de az állapotom nem javul:(
Demoon te már jobban vagy?És mi is történt veled?:)))
Sziasztok! Mindenkinek kellemes hétvégét és szép napot kívánok!
az jóó!:)) én is jártam már úgy,hogy kellett volna egy cinezőgép!Átkiabáltam a szomszédba,erre beledobott a postaládámba,egy szikszalagot! :DDDD
A fiam hozott egy rossz láncfűrészt. Megpróbáltam szétszedni, de nincs hozzá szerszámom. Most megpróbálok szerezni hozzá.
szia!Neked is!Mi jót csinálsz ma?
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Reggelt!Most már szedje ám össze mindenki magát,és tegye le a fenekét a gép elé!Munkafüggők,nem netfüggők!!! :DDD
Sziasztok! Jó éjszakát mindenkinek!
Jó éjt!
A többiek nem tudom hova tűnhettek.
HÁT NEM!ÉN EDDIG SEM JÁRTAM,EZEK UTÁN SEM FOGOK!
MEGYEK ALUDNI,MERT SZÉTESEK A FÁRADTSÁGTÓL! :s
JÓ ÉJT!
Na, kiolvastam a könyvet. Nem semmi!
Tuti, hogy Én sem fogok ezután úgy bemenni ebbe az üzletbe mint régen.
Sajnos nem tudok semmit róla,mert a csajok doliznak szerintem!! :)) de jöhetnének már,hiányoznak! :))
én is olvasok,de már mást!A havastól-a méhkirálynőt!nagyon durwa,és sok benne a szókimondás,de én szeretem az olyat! :))
Délelőtt melóztam. Délután olvasgattam, aludtam, keresgéltem ezt-azt a neten.
Paniniről van valami hír?
:DDD mizu pista?melóztál?